Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Kaya Artemis Resort Casino | Bafra

9,4 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %95 oranında tavsiye edilmektedir.
9,4 PUAN

8576106 Ocak 2023 Aile
Sabitlenmiş Görüş Sabitlenmiş Görüş
Ocak 2023 Etstur
Sabitlenmiş Görüş Sabitlenmiş Görüş
Temiz bir oteldi. Sakin bir... Temiz bir oteldi. Sakin bir ortamı vardı ve düzenliydi. Personeller güler yüzlü, ilgililerdi. Tecrübeli oldukları belliydi yardımcı oluyorlardı. Çocuklu ailelere de tavsiye ederim. Ben çocuklarım ile birlikte gittim, rahatlıkla güvenli bir şekilde konaklama gerçekleştirdik. İş konaklamalarına da uygun olduğunu düşünüyorum çünkü toplantıda yapılabilecek imkanlar vardı.
Tavsiye ediyor
Yemekler lezzetliydi, ancak beraber gittiğimiz arkadaşlar daha önce daha fazla çeşit olduğunu söylediler bende çeşitleri biraz az buldum. Çocuklara uygun ürünler vardı bu açıdan bir problem yaşamadım.
Oda ses izalasyonu gayet iyyidi sakin bir odaydı.
HİZMET
Personeller ilgililerdi, kılık kıyafet açısından tertipli ve düzenlilerdi.
Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Bu yorum misafiri tarafından bırakılmıştır.

Tesisin Cevabı

Değerli misafirimiz; Değerli yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yaptığınız değerli yorumların bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu, olumlu olumsuz tüm yorumların dikkatle incelenerek iş planımıza alındığını ve siz değerli misafirlerimize güzel ve keyifli bir tatil deneyimi yaşattığımızdan dolayı çok memnun olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bir sonraki tatilinizde sizleri tekrar ağırlamaktan onur duyarız. Saygılarımızla, Halkla İlişkileri Müdürü Kaya Artemis Resort ve Casino Hotel naz.tekman@kayahotels.com.tr

3535953 Mayıs 2023 Çift
Çift
Tüm çalışan ekip çok kibar ve naz... Tüm çalışan ekip çok kibar ve nazik özellikle ilhan bey e ilgisinden ve yardımseverliğinden dolayı teşekkür ederim balayı için gelicek çiftlere özellikle tavsiyemdir.

4046051 Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Hem personelin güler yüzlü ve... Hem personelin güler yüzlü ve özverili çalışmaları hem de otelin çok konforlu ve tertemiz olması müthiş.

S_BAYINDIR5 Mayıs 2023 Aile
Aile
Anımasyon ekıbı harıka... Anımasyon ekıbı harıka.

BISMAIL6 Mayıs 2023 Aile
Aile
Otel yemekler servıs anımasyon... Otel yemekler servıs anımasyon harika.

EMRECAYLI Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Güvenlik müdür yardımcımız ve hal... Güvenlik müdür yardımcımız ve halkla ilişkiler uzmanı melisa hanımdan çok memnun kaldık. Müşterilere karşı yaklaşımları ve iletişimleri muazzamdı. Tüm otel personeline teşekkür ederiz.

BERKEKOC Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Otel guvenlik mudur yardimcisi... Otel guvenlik mudur yardimcisi bayram bey ve halkla iliskiler kisimindan melisa hanim bizimle cok guzel ilgilendi emeklerine tesekkur ederim.

KAYAOGLUI Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Guvenlik mudur yardimcimiz... Guvenlik mudur yardimcimiz bayram bey ve halkla iliskilerden melisa hanim cok yardimci oldular. Cok ilgililer kendimizi evimizde gibi hissettik. Cok tesekkur ederiz ilgilerine.

NESRIN_D0 Mayıs 2023 Aile
Aile
Hersey guzeldi animasyon ekibine... Hersey guzeldi animasyon ekibine tesekkur ederiz.

G_KAYA4 Mayıs 2023 Aile
Aile
Otelin konumunu beğendik... Otelin konumunu beğendik, yemekler çeşitli ve lezzetliydi. Otele girişten itibaren bizimle halkla ilişkilerden ayka hanım ilgilendi. Çok güleryüzlü, teşekkür ederiz herşey için.

ZTOPALOGLU Mayıs 2023 Aile
Aile
Otel yemekleri harika sadece... Otel yemekleri harika sadece hazır kahveler çok acı gerisi harika halkla ilişkilerden ayka hanıma teşekkürler çok yardımcı oldu güler yüzlü iletişimi harika çözüm odaklı.