Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12556204Haziran 2022
Çift
Haziran
2022
Etstur
Çift
Fiyatına göre şaşırtmadı ancak o ...
Fiyatına göre şaşırtmadı ancak o kadar olabilir o paraya o şartlara çok iyi 1 2 problem konusunda çok sıkıntı çekilecek bir yer değil konumu çok iyi.
Temiz değildi. Konforlu bir oda değildi. Aslında yorumları okumuştuk aslında ama gerçekten yazıldığı kadar kötüydü. Oda çok küçüktü. Kıyafetlerimizi koyacağımız dolap çok küçüktü. Yedek yastık vardı, onlarda sapsarıydı.
O kadar kötüydü ki, iki...
O kadar kötüydü ki, iki günlüğüne gitmiştim sadece 7 saat dayanabildim. Haliyle yemeklerini deneme fırsatım olmadı. Nevresimler kullanılmıştı. Odada çok ağır, üzerimize de sinen bir koku vardı. Dört gün geçti tüm eşyaları yıkadığım halde kokudan kurtulmuş değilim. İlk gün saat 22. 00 de otele giriş yaptım. Sabah olmadan ayrıldım. Tatil mi ceza mı belli değil. Konaklamadığım halde ücret iadesi yapılmadı. Tüketici mahkemesine başvuru yapacağım. Ets tur arkamda durup mağduriyetimi gidermeliydi. Bir daha asla ets turdan tatil almam.
Otel çok iyi hizmet harika...
Otel çok iyi hizmet harika kahvaltısı başlıbaşına on numara personler çok iyi biz iki aile kaldık 2 gece 3 gün hiç sorun yaşamadık otel çok temizdi tavsiye ederim zaten otel çalışanları aile ve çok iyiler kesinlikle tavsiye ederim.
Ekonomi olarak en düşük sınıflı b...
Ekonomi olarak en düşük sınıflı bütçe olduğu için normal bir pansiyondur aman aman tavsiye edebileceğim bir yer değildi. En azından şikayetlerimize karşı cevap verebildiler.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
6,7
Ortalama
Kararsız
Kahvaltı çeşitleri az sayıda ve ürünler kalitesizdi.
Odada bakım ve hijyen yoktu. Oda büyüklüğü normaldi.
Bu fiyata çok daha iyi...
Bu fiyata çok daha iyi tesislerde kalınabilir, odamızdaki banyo kokuyordu. Şampuan yoktu fakat saç kremi vardı. Yatak örtüsü de çok temiz değildi. Oda temizliği normaldi. Otele geç saatte girdik personelin güleryüzü hiç yok gibiydi bizimle çok iletişime geçmedi.
FİYAT / PERFORMANS:
Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Banyo kokuyordu, şampuan yoktu. Saç kremi vardı. Yatak örtüleri de çok temiz değildi. Odamızın temizliği normaldi.
YÜZME
HİZMET
Gece gitmiştik fakat personel bizimle çok bir iletişime geçmedi. Samimiyet ve güleryüz çok eksikti.