Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
Personel iletişimi ve yaklaşımı ç...
Personel iletişimi ve yaklaşımı çok iyiydi. Kahvaltısı da gayet güzeldi. Odalar da hem büyüklük hem de temizlik olarak yeterliydi. Fiyatını fazlasıyla hakkediyor.
Mayıs ayında otelde bulundum...
Mayıs ayında otelde bulundum. Nevşehiri gezmek açısından en güzel ayı diyebilirim. Otele gelirsek hizmeti, temizliği, çalışanların güleryüzlü olması mükemmel. Çok temiz bir otel aklınız kalmasın. Otel müdürü ismail bey'in ilgili olması harika. Sizi bir rehber gibi yönlendiriyor. Otelin konumu ve butik olması süper. Yani konaklamanız için gayet memnun kalabileceğiniz bir oteldir.
Otelin konumu çok merkeziydi...
Otelin konumu çok merkeziydi, her yere kolayca ulaşabildik. Otelin temizliği ve oda büyüklüğü beklentileri karşılıyor. Personelin güler yüzlü ve samimi olması tesise ayrı bir değer katıyor. İsmail beyin günlük yönlendirmeleri sayesinde gezmemiz gereken yerleri nokta atışı bulduk. Teşekkür ediyoruz.
Konum olarak güzel bir yerde...
Konum olarak güzel bir yerde sakin sessiz bir yer otel personeli özellikle çok ilgili, güler yüzlü ve sıcak kanlılar otel temiz ve güzeldi ancak çalışanları çok daha güzeldi. Otel yetkilisi ismail bey gerek çevre gezimizde yönlendirmeleriyle gerek ilgi ve alakasıyla bize cok kolaylık sağladı her yeri çok rahat gezebildik.