Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
Hayatımda konaklama olarak...
Hayatımda konaklama olarak gittiğim en kötü yer olabilir. Verilen oda fotoğrafları geniş açı ile çekilmiş ve tamamen küçücük berbat oda. Çatı katında cam var ama önünde su tankı vardı. Direk camın önünü kapıyor hiçbir otelde bu yoktu. Çok eski konforsuz bir oda . Üstüne üstlük oda banyoda su bitti diye soğuk su ile duş almak zorunda kaldım. Hayatımda gördüğüm en beraber yerdi. Dönünce şikayet oluşturmayı düşünüyordum. Kimseye önermeyip sakın gitmeyin diyorum otele. Berbat bir deneyimdi.
Tesis güzel bir konumda yer...
Tesis güzel bir konumda yer almakta, personel ve sahipleri baya ilgililer fakat oda son derece kötüydü, açıkçası pişman olduk. Küçük olması önemli değil ama odanın ve tuvaletin kötü bakımsız olması hoş değil.