Otel çok merkezi konumda ve...
Otel çok merkezi konumda ve harika bir deniz manzarası var. Resepsiyon görevlileri güleryüzle hizmet ediyor. Bize güzel bir jest de yaptılar. Çok memnun kaldığımız için konaklamamızı bir gün daha uzattık. Tesisin tek sorunu çok merkezi olduğu için otelin önüne park etmek zor. O konuda da görevliler yardımcı olmak için çok gayret ediyor.
Otel denize ve şehire sıfır...
Otel denize ve şehire sıfır. Bide böyle bi avantajiniz var otel den çıkar çıkmaz karşınızda dolmuş durağı ve bunlarla şehir içi ve diğer plajlara da gidebilirsiniz rahatlıkla. Kuşadası na tekrar uğrarsam aynı oteli tercih ederim. Otelde ki çalışanlar güller yüzlü ve yardım sever.
Tesiste konum zaten mükemmeldi...
Tesiste konum zaten mükemmeldi ama çalışanlar konumdan daha da mükemmeldi …resepsiyondan girdiğinizde güler yüzle karşılayan ekip mutfakta size müthiş ve güler yüzlü hizmet ederek devam ediyor çıkarken de aynı saygıyla sevgiyle devam ediyorsunuz …kendinizi iyi hissediyorsunuz kahvaltıya ilgi o kadar fazlaydı ki eksik bir şey söylediğiniz zaman derhal yerine getiriyorlardı gerçekten çok sevdim herkese tavsiye ederim kuşadası her gelişimde de orada kalacağım.