11459914Mart 2023
2023
Etstur
Aile
Temizliği gayet iyiydi...
Temizliği gayet iyiydi. Çalışanlar gayet iyi ve güler yüzlüydü. Kahvaltısı da güzeldi. Daha öncede burada kaldım önce ki deneyimimde kahvaltı güzeldi. Tesisi bulmak açısından rahattı. İstanbullu olmadığım için tam bilmiyorum ama çevresinde acil durumlarda ulaşabileceğin hastane market vs vardı. Otel konaklamam süresince de konforlu ve rahat hissettim. Beklentilerime uygun bir tatil deneyimi yaşadım.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Pencereden hafif soğuk giriyordu oda genişliği de yeterliydi.
YÜZME
HİZMET
Gayet iyilerdi. Personellerin kılık kıyafeti de çalışma koşullarına uygundu.
Ben memnun kaldım otelden...
Ben memnun kaldım otelden. Odaları temizdi, bence çok önemli bir şey temizlik. Kahvaltısı yeterliydi, memnun kaldım. Karşılaması da güzeldi.
Temiz güzel bir odaydı. Açıkcası ...
Temiz güzel bir odaydı. Açıkcası odada fazla vakit geçirmedik, oda sapa bir yerdeydi ama iş görürdü. Giriş çıkışlar hızlıydı. Çalışanlar yardımcı oldular. Oda konfoluydu. Konumu ortalamaydı.
Otelden memnun kalmadık. Gece...
Otelden memnun kalmadık. Gece gürültülü jeneratör çalışıyordu. Dizel kokusu geliyordu. Gece uyuyamadık. Şikayetlerimizi de ilettik yetkiliye. O otele bir daha gitmeyiz. Odası genişti. Ama gürültü iyi değildi.