Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
11254276Mayıs 2022
Aile
Mayıs
2022
Odamax
Aile
Konum olarak cok guzel yerde...
Konum olarak cok guzel yerde, sabah kahvaltinizi anitkabir, atakule, bestepe, ankaragar manzarali yapiyorsunuz, ankaragar i yurume mesafesinde, aile odasini standart oda fiyatina verdiler yardimlariniz icin cok tesekkurler iyi varsin guvenay bussiness.
Merhabalar tesis yönetimine ve...
Merhabalar tesis yönetimine ve çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oda içinde seczade ve kıble yönü işareti koydukları için.
Ankara ya ayda bir yada iki...
Ankara ya ayda bir yada iki gidiyorum. Otel konusunda tek tercihim kesinlikle. Temizlik personel herşey çok iyi. Ankara da konaklancak tek yer gönül rahatlığıyla burası.
Tesisin konumu çok iyiydi gezmek ...
Tesisin konumu çok iyiydi gezmek görmek istediğiniz her yere çok yakındı. Benim için en önemlisi temizlikti gayet temiz bir oteldi. Personel çok ilgiliydi her şeyden çok memnun kalarak ayrıldık.