Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Grand Yazıcı Club Turban Thermal Hotel | Siteler

8,9 Çok İyi
Otel misafirleri tarafından %93 oranında tavsiye edilmektedir.
8,9 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 2556 doğrulanmış görüş
I_TUNCAY8 Mayıs 2023 Aile
Aile
Lokasyon olarak yakındı tüm... Lokasyon olarak yakındı tüm yerlere. Denize sıfırdı. Odalar eskiydi yenilenmesi lazım bir çok şeyi halleder. Oda genişliği yeterli değildi. Personellerin eğitime ihtiyacı var işi bilmiyorlar sanırım. Fiyat performans açısından çok iyiydi. Genel hijyeni iyi ve yeterliydi. Buklet ürünler yeterliydi. Katı sabun yoktu ama sıvı sabun vardı. Mini barda ilk gün içecekler ücretsizdi ikinci gün ücretli dediler sonrasında sadece su vardı.
7,5 İyi
Tavsiye ediyor
Yiyeceklerin lezzeti iyi çeşitlilik açısından yeterliydi. Restoran hizmeti hızlıydı.
Oda eskiydi. Yatak kötüydü. Camdan bakınca çatı gözüküyordu başka binanın.
TERMAL
Buradaki termal su soğuktu bu şekilde çıkıyormuş ama hijyeni iyiydi.
HİZMET
Personeller eğitim acısından yetersizdi. Giriş ve çıkış işlemleri hızlı gerçekleşti.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve tatil deneyimlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Otel yönetimi olarak öncelikli hedefimiz, misafirlerimizin ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ederek ve sürekli yenilenerek hizmet kalitemizi arttırmaktır. Tüm ekip arkadaşlarımız misafirlerimizin memnuniyeti için özenle çalışmaktadırlar. Yapmış olduğunuz her yorumun, siz değerli misafirimize sunulan hizmetlerin gelişimini sağlamasında olumlu katkıda bulunacağına inanıyoruz. Olumlu görüşleriniz kadar yapıcı eleştirileriniz de bizim için çok değerlidir ve gerekli kalıcı önlemler ilgili birimlere ivedilikle iletilmiştir. Görüşlerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkür eder, sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Otel Yönetimi

13984710 Mayıs 2023 Aile
Aile
Sosyal imkanları çocuklara... Sosyal imkanları çocuklara yönelik gayet güzeldi. Temiz bir oteldi. Konumuna rahat ulaştım tek de gittim.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
9,5 Mükemmel
Tavsiye ediyor
Lezzet ve çeşit yeterliydi.
Konforlu ve temiz ama genişliği daha iyi olabilirdi.
TERMAL
Termal alanlara otel içinde ulaşım biraz karmaşıktı. Termal alanların temizliği güzeldi ama.
HİZMET
Kibar ve nazik yaklaştılar bizlere.

Tesisin Cevabı

Sayın misafirimiz; Zamanınızı ayırıp otelimizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Edinmiş olduğunuz deneyimleri bizimle paylaşmış olmanız hizmet kalitemizi arttırmak için önemlidir. Sizleri yeniden misafir etmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Otel Yönetimi

13984709 Mayıs 2023 Çift
Çift
Otel benim beklentilerimin... Otel benim beklentilerimin üstündeydi. Yeme ve içme zaman harcama konusunda dışarıya ihtiyaç duymadık yaz başlangıcı olduğu için faaliyetleri de vardı. Otel alanları kolaydı her yer elinin altındaydı. Personellerin ilgisi ve alakasından memnun kaldık. Oteli tekrar tercih edebilirim sezon sonu ve sezon başı daha iyi oluyor en azından kalabalık olmuyor.
Tavsiye ediyor
Yemeklere bayıldık beklentilerimizi fazlayla karşıladılar.
Odam ferahtı ve genişti.
HİZMET
Personeller bir şey bittiğinde yenileyip sordular yardımcı oldular aksaklık yaşamadık yemek verdiler özel olarak ilgilendiler.

3535952 Mayıs 2023 Çift
Çift
Otel çok güzel agaçların... Otel çok güzel agaçların yeşilliğin içine kurulu, personeli gülergüzlü cuma beyede teşekkürler bizle çok ilgilendi. Kesinlikle tavsiye ederiz.

3539517 Mayıs 2023 Aile
Aile
Konum süper zaten daha önce de 3 ... Konum süper zaten daha önce de 3 kez gelmiştik. Kahve icmek için sırada beklemek dışında iyiydi.
6,7 Ortalama

Tesisin Cevabı

Sayın misafirimiz; Zamanınızı ayırıp otelimizi değerlendirdiğiniz için teşekkür eder, sizleri yeniden misafir etmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Otel Yönetimi

3540068 Mayıs 2023 Çift
Çift
Otel ilgi alaka açısından gayet g... Otel ilgi alaka açısından gayet güzel. 3 açık havuzu var 2 kapalı havuzu var. Biz mayıs ayında geldik hava durumu pek güzel değildi fakat kapalı havuzları kullanma imkanımız olduğu için tatil keyifli geçti. Otel bu açıdan yardımcı. Yeşilliklerin arasında keyifli zaman geçirebileceğiniz bir otel tavsiye ediyorum. Cuma bey'e her türlü isteğimizle ilgilendi tekrardan ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum.

3540067 Mayıs 2023 Çift
Çift
Otel koşulları imkanları ortamı ç... Otel koşulları imkanları ortamı çok güzel huzur ve konfor arıyorsanız burası size göre güler yüzlü çalışanlar her zaman yardımınız için hazır. Cuma bey'e de ilgi alakası ve yardımları için ayrıca teşekkür ederim.

3540019 Mayıs 2023 Aile
Aile
Konum olarak çok güzel bir yer... Konum olarak çok güzel bir yer otel genel anlamda odalarda yeniliğe gidilirse daha güzel olur.

3540017 Mayıs 2023 Aile
Aile
Yemekler ortalama düzeyde... Yemekler ortalama düzeyde. Havuzlar serin. Ortam çok güzel, ağaçların arasında güzel manzaralı bir otel. Misafir ilişkileri bölümü çok ilgiliydi. Rahatsız olduğumuz konuları belirttiğimiz zaman ilgilenip en iyi şekilde karşıladılar. A la carte steak ve a la carte türk deneyimlendik ve yemek kalitesi daha iyiydi. Ama otel kendini geliştirilebilir.
FİYAT / PERFORMANS:

ESULE5 Mayıs 2023 Aile
Aile
Misafir ilişkileri öncelik yaşar ... Misafir ilişkileri öncelik yaşar bey ve cuma bey için ayrıca 10 puan veriyorum işini severek yapmak teriminin tam karşılığı yaşar ve cuma bey herşey için teşekkürler.
FİYAT / PERFORMANS: