Biz her anlamda çok memnun...
Biz her anlamda çok memnun kaldık ilgi alaka çok güzeldi her türlü sorumuza cevap bulduk tur gezi planı herseyle özel ilgilendiler.
Otel konforluydu. Personellerin...
Otel konforluydu. Personellerin yaklaşımları güler yüzlü ve yardımseverlerdi. Oteli tekrar tercih ederim. Konsept olarak ailelere ve çiftlere uygun bir otel ama çocuklu aileler için uygun değil bence. Otelin lobi ve ortak kullanım alanları temizdi.
Tesis kalabalık değldi. Lokayonu ...
Tesis kalabalık değldi. Lokayonu iyiydi. Konum olarak rahat ulaştık. Personel ilgiliydi. Aile ve çift konaklamaları için uygundur. Oda büyüklüğü yeterliydi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
7,0
Ortalama
Tavsiye ediyor
Alerjik reaksiyon yaşadık. Tam nedeni bilmiyoruz odaya girince başladı. Bizde oda ile ilgili olabilir diye düşündük. Bu nedenden dolayı 2 puan kırdım. Yataklar konforluydu.
Otelin konumu harika, muhteşem...
Otelin konumu harika, muhteşem vadi manzarası var ve odanızdan balonları izleyebiliyorsunuz. Oda çok temizdi,kahvaltı dört dörtlüktü. Personel gayet ilgili ve sıcak. Özellikle resepsiyondaki mehmet bey her konuda yardımcı oldu. Bana göre uçhisarsaki en iyi otel.
Otelin ambiyansı, bulunduğu...
Otelin ambiyansı, bulunduğu ortamı çok güzeldi. Çalışan kişilerin ilgi alakası iyiydi. Otelin genel temizliğini beğendim.