3335232Şubat 2023
Şubat
2023
Odamax
Çift
Ya helal olsun gerçekten helal...
Ya helal olsun gerçekten helal olsun! bungalov olup da bu kadar sorunsuz bir işletme olabilir mi dufa bungalow sahiplerini tebrik ediyorum. Bungalov ev çok seviyoruz eşimle fakat bungalov işletmelerde mutlaka bir teknik sorun yaşıyoruz. Ya banyosu rutubetli oluyor ya ahşap kokusu dayanılmaz oluyor ya aydınlatma sorunlu oluyor vs. Ama dufa bungalow'da her şey dört dörtlüktü. Keyifle inşa edilmiş bir yapısı var. işletmecileri de hayvansever, dünya tatlısı insanlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 1 dk düşünmeyin.
Temizlik ve hijyen açısından çok ...
Temizlik ve hijyen açısından çok güzel bir tesisti. Personeller ilgiliydi. Giriş çıkış işlemlerim hızlı bir şekilde gerçekleşti.
Tesisin konumu sahile çok yakın, ...
Tesisin konumu sahile çok yakın, kahvaltısı bir aparta göre çok iyi doğal ürünler ağırlıkta ve açık büfe olası gayet iyi. Odalar çok temiz ve çalışanlar güleryüzlü ve ilgililer.
Tesis temiz ve bakımlı idi...
Tesis temiz ve bakımlı idi. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Puanlamada içecek yiyecek kısmını boş bıraktık çünkü sadece oda hizmeti aldık. Tavsiye ederiz konumunu da iyi.
Otelde 1 gece konakladık. Yeri...
Otelde 1 gece konakladık. Yeri tam kaleiçinde yani mükemmel bir konumu var. Otopark sorunu yok otelin önüne gidince personel aracınızı park edip geliyor. Odalar biraz küçük ve eski ama sadece uyumak için yeterli. Otelin havuzu var küçük ama serinlemek için yeterli. Ancak otel pandemi kurallarına dikkat etmiyor kahvaltıda her şey üzeri açık bir biçimde 2 saat bekliyor ve herkes birbirinin dokunduğu servis kaşığı ile tabağına yiyecekleri alıyor. Diğer otellerde personel servis yapıyor pandemi döneminde öyle olması gerekirdi. Onun dışında herhangi bir olumsuzluk görmedik.