Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Crystal Centro | Lara-Kundu

8,7 Çok İyi
Otel misafirleri tarafından %89 oranında tavsiye edilmektedir.
8,7 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 23 doğrulanmış görüş
13432276 Kasım 2022 Arkadaş
Arkadaş
Personelinden odalarından... Personelinden odalarından yapısından cok emmnun kaldık. Tesis konum oalrak güzeldi. Yemekleri begenmediniz kalisesi iyi değildi çeşitliliği azdı ve sürekli aynı seyler vardı lezzeti kötüydü.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
8,0 İyi

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Öncelikle tatiliniz için otelimizi seçtiğiniz ve kıymetli vaktinizi ayırarak tesisimiz hakkındaki görüşlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman siz değerli misafirlerimize layık bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Crystal Centro Ailesi olarak amacımız her geçen gün kendimizi yenileyerek servis ve hizmet kalitemizi daha üst seviyelere çıkarmaktır. Bu doğrultuda siz değerli konuklarımızdan gelen eleştiri ve önerilerin yönetim olarak yapacağımız çalışmalara olumlu katkıda bulunacağına inanmaktayız. Sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, ailenizle sağlık ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dileriz. Saygılarımla, Serdar Çavuşoğlu Genel Müdür Crystal Centro

7363601 Kasım 2022 Aile
Aile
Personelleri ilgiliydi. Tesis... Personelleri ilgiliydi. Tesis konum oalrak iyiydi. Temizliği güzeldi.
Tavsiye ediyor
Lezzeti ortaydı. Çeşitliliği orta düzeydi.

Tesisin Cevabı

Değerli Mİsafirimiz, Crystal Centro otelimizi tercih ettiğiniz için en içten teşekkürlerimizi sunar, konaklama deneyiminizi paylaşmak için ayırdığınız zamanın bizler için son derece kıymetli olduğunu bilmenizi isteriz. En kısa zamanda sizleri tekrar ağırlamak ve Crystal Hotels farkını yeniden yaşatmak dileklerimizle... Saygılarımızla, Serdar Çavuşoğlu Genel Müdür Crystal Centro

10559559 Kasım 2022 Çift
Çift
Fiyat performans olarak iyiydi... Fiyat performans olarak iyiydi. Temizliği iyiydi. Personelleri ilgiliydi. Konumu güzeldi.
9,3 Mükemmel

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz; Öncelikle tatiliniz için tesisimizi seçtiğiniz, değerli vaktinizi ayırıp Otel ve Personelimize yönelik yapmış olduğunuz yorumlarınız için teşekkür ederiz. Her zaman siz değerli misafirlerimize layık bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda tatilinizin güzel geçtiğini duymak, hizmet ve olanaklarımızla sizlerin takdirini kazanmış olmak bizleri çok sevindirmiştir. Sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dileriz. Saygılarımla, Serdar ÇAVUŞOĞLU Genel Müdür Crystal Centro

13426005 Kasım 2022 Çift
Çift
Yemekleri iyiydi. Temizliği... Yemekleri iyiydi. Temizliği güzeldi. Konumunu da beğendik.
FİYAT / PERFORMANS: İyi

13426015 Kasım 2022 Çift
Çift
Personel ilgili ve alakalıydı... Personel ilgili ve alakalıydı. Hizmet kalitesi iyiydi. Tesis genel anlamda temizdi.
HİZMET
Personel güler yüzlü ve anlayışlıydı.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Crystal Centro otelimizi tercih ettiğiniz için en içten teşekkürlerimizi sunar, konaklama deneyiminizi paylaşmak için ayırdığınız zamanın bizler için son derece kıymetli olduğunu bilmenizi isteriz. En kısa zamanda sizleri tekrar ağırlamak ve Crystal Hotels farkını yeniden yaşatmak dileklerimizle... Saygılarımızla, Serdar Çavuşoğlu Genel Müdür Crystal Centro

4059223 Kasım 2022 Çift
Çift
Yemekleri güzeldi. Personeller... Yemekleri güzeldi. Personeller ilgili ve alakalıydı. Temiz bir tesisti.

10933570 Kasım 2022 Çift
Çift
Beş yılızlı otel konsepti... Beş yılızlı otel konsepti değildi. Fiyat performans yüksek bir oteldi o fiyat uygundu. Yemekleri iyiydi. Tesis olanakları açısından beş yıdız kalitesi. Personeller çok kibardı yardım severdi.
FİYAT / PERFORMANS: Ortalama
Tavsiye etmiyor
Yiyecekler lezzetli değildi çeşitlilik vardı.

HASCELIKA Ekim 2022 Arkadaş
Ekim 2022 Web
Arkadaş
Otelin genel anlamda cok güzel... Otelin genel anlamda cok güzel mısafır ilişkilerine cok teşekkür ederiz.

Tesisin Cevabı

Sayın Ahmet Hasçelik; Öncelikle tatiliniz için tesisimizi seçtiğiniz, değerli vaktinizi ayırıp Otel ve Personelimize yönelik yapmış olduğunuz yorumlarınız için teşekkür ederiz. Her zaman siz değerli misafirlerimize layık bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda tatilinizin güzel geçtiğini duymak, hizmet ve olanaklarımızla sizlerin takdirini kazanmış olmak bizleri çok sevindirmiştir. Sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dileriz. Saygılarımla, Serdar ÇAVUŞOĞLU Genel Müdür Crystal Centro

H_TURGAY Ekim 2022 Aile
Ekim 2022 Web
Aile
Süperdi misafir ilişkileri... Süperdi misafir ilişkileri merve hanım ve ismini hatırlayamadığım samsunlu hanımefendi bence ödle layıklar ilgili ve bilgililer başta ,müdür olmak üzere tüm personele teşekkürler ederiz.

Tesisin Cevabı

Sayın H_Turgay; Öncelikle tatiliniz için tesisimizi seçtiğiniz, değerli vaktinizi ayırıp Otel ve Personelimize yönelik yapmış olduğunuz yorumlarınız için teşekkür ederiz. Her zaman siz değerli misafirlerimize layık bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda tatilinizin güzel geçtiğini duymak, hizmet ve olanaklarımızla sizlerin takdirini kazanmış olmak bizleri çok sevindirmiştir. Sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, ailenizle birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dileriz. Saygılarımla, Serdar ÇAVUŞOĞLU Genel Müdür Crystal Centro

3457926 Eylül 2022 Aile
Eylül 2022 Web
Aile
Antalya lara kundu da bulunan... Antalya lara kundu da bulunan bu otel aileler için çok harika bir yer. Özellikle büyük havuzları ve çocuklar için aquapark ı burayı diğerlerinden ayıran en önemli imkanlarıdır.