Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Concorde De Luxe Resort | Lara-Kundu

9,6 Mükemmel
Otel misafirleri tarafından %98 oranında tavsiye edilmektedir.
9,6 PUAN
Son 3 Ay'a ait Grafikler Son 3 Ay'a ait Grafikler

Toplam 2356 doğrulanmış görüş
AYSKUCUKOZ Mayıs 2023 Aile
Aile
Otelin konumu,hizmeti,yemekleri... Otelin konumu,hizmeti,yemekleri çok iyi. içki kalitesi üst seviyede hele bira çeşitleri inanılmaz. 35 çeşit bira var. Her öğün kırmızı et mevcut. Akşam eğlenceleri çok keyifli. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

Tesisin Cevabı

Aysın Hanım, konaklamanızla ilgili bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Tüm misafirlerimizin beklentilerini karşılama konusunda geniş imkanlar sunarak sizlere hizmet vermekteyiz. Otelimizde sizleri tekrar aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

4049113 Mayıs 2023 Aile
Aile
Kesinlikle çok güzel bir otel... Kesinlikle çok güzel bir otel. Yemek çeşitleri çok zengin. Et konusunda 10 numaralar. Çalışanlar çok güler yüzlü nazik insanlar. Çoğu animatörler sizinle özel ilgileniyor ve sohbet ediyorlar. Ayrımcılık ve ya kibirlilik çalışanlarda söz konusu bile değil. Herkes çok nezih ve eğlenceli insanlar. içkileri çok iyi. En yüksek kaliteli içkilere sahipler. Gece gösterileri de harikulade. Etkinlikler çok eğlenceli. Havuz oyunları, sahil voleybolu, basket sahaları ve tenis kortları gibi imkanları da mevcut. Bütün bu eğlencelere katıldım ve hepsi çok güzeldi. içki çeşitleri çok fazla özellikle bira çeşitleri. Nadir bulunan biralar dahi mevcut otelde. Sınırsız dondurma, waffle, tost gibi daha nice imkanları var. Otel odaları çok temiz. Havlu konusunda 10 numara bir otel. Havlu kartı olmadan sınırsız bir şekilde havlu alabiliyorsunuz. Hijyen olarak çok iyi, yemek lezzetleri olarak çok iyi ve eğlence olarak çok iyi bir otel. Lobide ki çalışanlar ise çok hızlı bir şekilde işlemleri yapıyorlar ve bekletmiyorlar. Aynı şekilde içecek servisleri de çok hızlı. Kesinlikle gidilmeli ve ziyaret edilmesi gereken bir otel.

Tesisin Cevabı

Sayın Misafirimiz, öncelikle Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, tatilinizden aldığınız keyfe tanık olmanın bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Tesisimizin her noktasında, sunduğumuz her hizmet ve personelimizin içten yaklaşımıyla Concorde deneyiminizi unutulmaz kılmaya özen gösteriyoruz. Sizlerin de güzel yorumlarının bizlere bu yolda ekstra motivasyon sağladığını belirtmek isteriz. Sizleri sonraki tatillerinizde de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

13984918 Mayıs 2023 Aile
Aile
Gayet beklentiyi karşıladı... Gayet beklentiyi karşıladı. Yemekleri olsun, havuzları olsun gayet güzeldi. Personellerin ilgi alakası gayet iyiydi. Ulaşımı uçakla sağladık. Havaalanından otele ulaşım rahattı. Odanın temizliği, tesis genel temizliği gayet iyiydi.
Tavsiye ediyor
Restoranın sunum ve servisi iyiydi.
Odada bulunan mobilyalar konforluydu.
Havuzların sayısı yeterliydi.
HİZMET
Rahat bir şekilde iletişim kurabildim.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tatilinizden keyif aldığınıza tanıklık etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Otelimizin her noktasında, sunduğumuz her hizmette kaliteden asla taviz vermeden sizlere keyif ve mutlulukla dolu bir tatil yaşatma amacındayız. Bu bağlamda güzel yorumlarınıza tanık olmak da bizler için ekstra motivasyon sağlamaktadır. Sizleri kusursuz bir tatil için tekrar aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

CATAKCI_A7 Mayıs 2023 Aile
Aile
Akşam showları çok güzeldi aynı ... Akşam showları çok güzeldi aynı zamanda gündüz aktiviteleri eğlence ekibiyle daha da keyifliydi yemek ve çeşitleri fazla ve lezzetliydi oda temizliğinden memnun kaldık ayrıca yeşilliğin fazla olması bizi mutlu etti personel arkadaşlarımız güler yüzlü concorde ailesine teşekkür ederiz tekrardan.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, öncelikle Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güzel yorumlarınıza tanık olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Otelimizde size beklentilerinizin ötesinde bir deneyim yaşatmak için titizlikle çalışmaktayız. Sizlerin de mutluluğu bu yolda çabalarımızın mükafatı olarak bize yansımakta ve ekstra motivasyon sağlamaktadır. Keyif dolu bir tatil için sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı diler, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

13984919 Mayıs 2023 Aile
Aile
Özellikle otelin güleryüzlü... Özellikle otelin güleryüzlü çalışanlarına, restoranttaki fatih beye, odamıza havludan fil ve çeşitli hayvan figürleri yapan oda servisindeki özverili çalışanlara teşekkür ederiz.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, otelimizle ilgili güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Güzel bir konaklama süreci geçirdiğinizi duyduğumuza çok memnun olduk. Sizi yakın zamanda yeniden otelimizde misafir etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılarımızla, Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

6625278 Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Otelden çok memnun kaldık. Yemek ... Otelden çok memnun kaldık. Yemek ve alkol çeşitleri çok güzeldi. Personelleri ilgili ve sıcak kanlıydı.  Temiz ve hijyenik bir oteldi. Otelin en güzel yanı yabancı ve türk misafirlerin ayrımı yok hatta yerli misafirlere daha çok daha ilgi vardı. Konumu ve çevresi gayet güzel ve merkezi bir yerde ve oteller bölgesinde bulunuyordu.
Tavsiye ediyor
Yemeklerde çeşitlilik iyiydi ve restoranı temizdi.
Odamız geniş ve konforluydu.
Havuzları çok temzidi.
HİZMET
Gitmiş olduğumuz döneme göre personelleri sayı olarak yeterliydi.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz,, Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, tatilinizden memnun kalmanıza tanık olmaktan mutluluk duyduğumuzu sizlerle paylaşmak isteriz. Tüm hijyenik şartları dikkatlice gözettiğimiz otelimizde, sizlere keyifli bir Concorde deneyimi sunabilmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Sizleri ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

ISIMTEKINO6 Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Gerçekten harika zaman geçirdik t... Gerçekten harika zaman geçirdik türk geceleri harikaydı özellikle yemekler çok lezzetlidi canlı müziklerde türk şarkılarıyla çok keyifli vakit geçirdik ilgilenen arkadaşlar çok cana yakın davrandı herkese teşekkür ederiz.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz,, öncelikle Concorde De Luxe Resort'u tercih edip, güzel yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tatilinizden keyif almanıza çok sevindik. Sunduğumuz birçok eğlenceli program ile tatilinizin keyfini doyasıya çıkarmanızı amaçladık. Bu bağlamda güzel görüşlerinize tanıklık etmekten mutluluk duyuyoruz. Sizleri tekrar aramızda görmeyi diler, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

LUTFIYEARAS Mayıs 2023 Aile
Aile
Otele gelmeden önce beklentimiz... Otele gelmeden önce beklentimiz yüksek değildi fakat beklentimizin'de üzeri'nde bir tatil deneyimi oldu, personeller güleryüzlüydü ve her yerde küçük küçük yiyecek ve içecek köşeleri vardı çok beğendik.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, öncelikle Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güzel yorumlarınıza tanık olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Otelimizde size beklentilerinizin ötesinde bir deneyim yaşatmak için titizlikle çalışmaktayız. Keyif dolu bir tatil için sizleri tekrar otelimizde ağırlamayı diler, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

Y_ATAN Mayıs 2023 Arkadaş
Arkadaş
Keyifli bir tatildi, özellikle... Keyifli bir tatildi, özellikle yemekler başarılı.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tatilinizden keyif almanıza çok sevindik. Sizlere kapımızın her zaman ardına kadar açık olduğunu belirtir, sonraki tatillerinizde de sizleri aramızda görmeyi dileriz. Saygılarımızla. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür

O_OZEN0 Mayıs 2023 Çift
Çift
Müşteri ilişkileri son derece... Müşteri ilişkileri son derece özverili ve misafir memnuniyetini ön planda tutan bir otel güzel bir otel.

Tesisin Cevabı

Değerli Misafirimiz, Concorde De Luxe Resort'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, güzel görüşlerinize tanık olmanın bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Kaliteli hizmet anlayışımız ve tüm güler yüzlü personelimizle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sonraki tatilinizde tekrar sizleri ağırlamayı diler, saygılarımızı sunarız. Galip Topal - Concorde De Luxe Resort / Genel Müdür