GURCAN_G3Mayıs 2023
2023
Web
Aile
Öncelikle hotel yönetimine...
Öncelikle hotel yönetimine sonsuzöncelikle hotel yönetimine sonsuz teşekkürler! giriş erken saatlerde gelmemize rağmen hemen odaya alındık. Reception personel çok hızlı ve güler yüzlü. Oda çok temiz ve ferah. Kahvaltı mükemmel. Öğle yemeği çok çeşitli. Akşam yemeği de mükemmel. Alacart restoranları muhteşem! barlar da üstün hizmet. Otel konumu mükemmel. Plaj denize sıfır ve temiz. Oda temizliğinden , restoranlardaki kaliteli yemekten, barlardaki güzel kokteyllerden , güler yüzlü ve dikkatli personelden büyük memnuniyet duyduğumu iletmek istiyorum! tüm botanik platinium yönetim ve personele sonsuz teşekkürler! yakında görüşmek üzere!!.
Çocuklu aileler için uygun bir...
Çocuklu aileler için uygun bir tesisti. Personellerin ilgi alakası iyiydi. Olanakları güzeldi. Temizlik gayet iyiydi. Şahsi aracımla ulaşım sağladım. Personellerin üst seviye eğitilmiş olması, müşteri ayrımı yapmadan kendini müşteriye adaması çok güzeldi. Personeller güler yüzlülerdi.
Tesis çalışanlarının ilgisi...
Tesis çalışanlarının ilgisi gerçekten çok güzel. Sürekli birşey istermisiniz herhangi bir şey eksik mi şeklinde sorular soruyorlar ve sizinle her depertmandan her çalışan ilgileniyor. Çocuklar için de aynı şekilde müşterisi ile çok ilgili bir tesis.
Konumu iyiydi, aile odasında...
Konumu iyiydi, aile odasında kaldık oda büyüklüğü yeterliydi, balkonu genişti, temizlik iyiydi, personel ilgisi mükemmeldi, tesiste birçok havuz bulunduğundan şezlong sorunu yaşamadık, yemekleri çeşitli ve lezzetliydi. Bir daha gidilecek oteller listesine ekledik, herkese tavsiye ederim.
Tüm olanakları beklediğim...
Tüm olanakları beklediğim gibiydi gayet güzeldi. Güzel keyifli bir tatil geçirdik. Temiz bir tesisti. Eğlencesi iyiydi. Yemeklerde iyiydi. Personeller ilgili ve güler yüzlüydüler. Beklentilerimin üstündeydi. Huzurlu bir tatil yaşadım. Otel konaklamam süresince konforlu ve rahat hissettim .
FİYAT / PERFORMANS:
Tavsiye ediyor
Yemekler lezzetli ve çeşitliydi.
Odanın ısınması ve genişliği de yeterliydi .
YÜZME
Havuzun büyüklüğü yeterliydi.
HİZMET
Personeller sayı olarak yeterliydi. Kıyafetleri vs düzenliydi .
Tavsiye ederim her şey çok...
Tavsiye ederim her şey çok iyiydi çok otel gittim ama bu otelden çok memnun kaldım öyle her otelden memnun kalan biri değilim bu otel hem çok temizdi hem personelleri çok ilgililerdi sürekli bir şey ister misiniz diye soruyorlardı çok personel vardı çalışan ve havuzları çoktu hem havuzları büyüktü hemde temizdi personeller havuzların etrafında bile dolaşıyorlardı araba ile bir şey ister misiniz diye havuzların konumu da güzeldi snack bara yakındı denize yakındı havuzu çok memnun kaldık.
FİYAT / PERFORMANS:
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Biraz tam çeşit yoktu vuruş yapan şu da çok lezzetliydi diyebileceğim şey yoktu ama benzer malzemeler ile yemek yapılmıştı lezzet çok yoktu ama çok kötü de değildi yani ama resotorant hijyenikti.
Çarşaf ve havlular temizdi.
YÜZME
Havuzlar büyük ve temizdi.
HİZMET
Girişte bile lobide sürekli bir şey istermisiniz diyorlardı sürekli ikram vardı hizmet akışı vardı.
Otelin bahçesi çok güzeldi...
Otelin bahçesi çok güzeldi, yemekleri de çok lezzetliydi. Personel gerçekten çok nazik ve ilgiliydi. Hem havuzlar hem de deniz çok keyifliydi. Ücretsiz a la carte restoranlar tek kelimeyle süper hizmet veriyorlar. Teşekkürler.
Otele 4. Gelişimiz ve her...
Otele 4. Gelişimiz ve her seferinde aynı şeyi yazıyorum; kalite, hizmet anlamında premium konsept tesislerle yarışır düzeyde. Hatta personel kalitesi her alanda çok daha üst düzeyde. Yiyecek içecek kalite ve çeşitliliği, temizlik, aktivite alanlarının bolluğu vs. Vs. Düşünmeden bu fiyata bulunabilecek ender tesislerden biri.