5157394Mayıs 2022
2022
Etstur
Aile
Sabitlenmiş Görüş
Otel 2. Defa bilinçli bir...
Otel 2. Defa bilinçli bir şekilde gittiğimiz bir oteldir. Servis yemekler temizlik ve hijyene extra özen gösteriyorlar ayrıca çocuklu ailelerin tavsiye etmesini isterim çocuk bakım ve gece anımasyon ekibi gerçekten çok iyi.
Kapanışa denk geldik. Yiyecek...
Kapanışa denk geldik. Yiyecek menüsü çok zayıftı. Biraz hamam ve saunada sıkıntı yaşadık. Türk hamamı kültürü vardı. Her hamamda peştamal verilir. Peştamal olmasına rağmen peştamal verilmedi. Temizlik iyiydi. Personeller stafftaki bayan hariç diğerleri iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
8,0
İyi
Tavsiye etmiyor
Yiyecek menüsü zayıftı. İçecek iyiydi. Çeşit olarak açık büfesi çok yetersizdi. Kapanıştan kaynaklı olabilir.
Çalışanların samimi yaklaşımları ...
Çalışanların samimi yaklaşımları güzeldi. Tesis içerisin pozitif bir hava vardı. Akşam animasyonları yeterli ve eğlenceliydi. Denizi keyifliydi.
Çocuk oteli olması çok güzeldi. O...
Çocuk oteli olması çok güzeldi. Otelin yemekleri çok güzeldi. Otele giriş çıkış işlemlerimiz çok hızlı bir şekilde yapıldı. Otele erken gitmemize rağmen oda müsaitti ve odamızı upgrade ettiler.