Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3274074Eylül 2022
Çift
Eylül
2022
Odamax
Çift
Otele saat 15. 00'da ulaşmamıza ...
Otele saat 15. 00'da ulaşmamıza rağmen temizlik daha yeni yapılıyordu. Sonrasında odaya girdiğimizde temizliğin aceleyle yapıldığını düşünerek ıslak mendille eşyaların üzerinden geçtik ve gerçekten kirliydi. Kahvaltıyı 1 kere denedik ve ücrete dahil olmasına rağmen tekrar yemedik, kötüydü. Konumu fena değil denize 10 dakika yürüme mesafesinde ve marmaris otobüs ve dolmuş güzergahında. 50 60 lira fazla verip alternatif bir otelde kalınmasını tavsiye ederim.
Tesisin kahvaltida verilen...
Tesisin kahvaltida verilen margarin yerine tereyagi zeytin biraz daha etli ve caylar daha sicak olursa harika olur. Ayrica otel gorevlisi nur hanimin ilgili guleryuzlu davranisi cok hosumuza gitti gercekten ilgili alakali bir bayan hossohbeti bize eksikleri bile oteldeyken söylettirmedi teşekkürler nur hanım.
Personeli güleryüzlü ve...
Personeli güleryüzlü ve yardımsever. Oda iyi sayılır, klima güzel çalışıyor. Kahvaltı çok vasat. Konumu iyi, içmeler plajına yürüme mesafesinde.
İçmeler'deki bu otel yalnızca...
İçmeler'deki bu otel yalnızca zor durumlarda kalınabilecek bir otel. Biz rezervasyonumuzu 15 gün önceden yaptırmamıza rağmen otele giriş yaparken sıkıntı yaşadık. Çift kişilik yataklı rezervasyon yaptırmamıza rağmen, bize rezervasyonun geç geldiği söylendi ve iki yatak arasına nevresim sıkıştırılarak yatak birleştirmesi yapıldı. Odaların genel durumu eski. Klima yine de çalışıyor. Temizlik açısından hijyenik sayılmaz. Odalarda terlik bile bulunmuyor. Konum açısından etrafında marketlerin, restoranların bulunması güzel. Ayrıca içmeler sahiline 10 dakika yürüme mesafesinde. Havuzlu olmasına rağmen havuzunu kullanmadık. Sabah çıkan kahvaltı kötü. Hijyenik koşullar açısından da pek iyi bulmadım. Otelin önünde araçla gelenler için park yeri var. Bu da olumlu bir özellik. Belki 1 gece kalma için uygun olabilir ancak uzun bir tatil planı için önermiyorum.