13552626Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Biz suite oda tuttuk hiç...
Biz suite oda tuttuk hiç beklentimizi karşılamadı. Temiz bir oda değildi. Küçük bir oda değildi. Suite oda ile alakası yoktu. Küçük bir televizyon koymuşlar. Oda merkezi sistem ile ısınıyormuş ben istediğim kadar klima kullanmak isterim. Güzel bir oteldi ancak normal bir oda alsak çok bir farkı olacağını düşünmüyorum. Olumlu yönü olarak personeller güleryüzlü ve ilgili. İstediğimiz her şey anında yapıldı.
Otelde gecenin bir yarısı...
Otelde gecenin bir yarısı korkunç bir kavga çıktı. Sandalyeler havada uçuşuyordu. Otel genel olarak kaliteli ve temizliği de uygundu. Duşların su kaçırması ile ilgili problem vardı. Deniz manzaralı balkonlu oda diye ücreti ödedim. Otele girdikten sonra resepsiyon bana odamın 1. Katta olduğunu söyledi. Daha yüksek kaliteli diye aldığım oda duvara ve binaya bakıyordu. Deniz manzaralı ancak dar oda olduğunu söylediler. O oda olmasa daha da mağdur olabilirdim. Bu ürünü satın alırken doğru bilgilendirilmediğimi gösteriyor. İlk defa bu kadar sıkıntılı bir durum yaşadım. Deniz manzaralı 3. Katta olan odada kaldım ancak küçük bir odaydı konaklamaya mecbur kaldım. Sırf bu yüzden eşimle aramızda bir tartışma da yaşandı. Mümkünse etstur tarafından bu konuda tazmin sağlanılmasını istiyorum.