Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Otelin insanlara yaklaşımları...
Otelin insanlara yaklaşımları fevkalade. Yürüme zorluğu çektiğim için düz ayak bir oda verdim. Denize bakmayan arka odaya rezervayson yapmıştım hiç talep etmeden deniz manzaralı odaya yerleştirdiler, bu da ayrı memnuniyetim oluştu. Otel çalışanları çok iyiydi, hep bir şey istiyor musunuz diye sordular ilgilendiler. Personeller tabağımda bir şey görmeyinde hemen geliyorlardı, tuzsuz peynir istedim hemen yardımcı oldular. Son gün taksi de buldular bana. Deniz biraz soğuktu her gün giremedim. Yemekleri lezzetliydi, aklım kaldı hala. Tansiyonum var diye fazla yiyemedim ama herkes tabak tabak alıp nasıl yiyorlardı öyle tabak tabak. Temiz bir oteldi, her gün temizleniyordu bazen günde iki defa temizlik oluyordu. Buzdolabını her gün tazeliyorlardı. Banyosu çok temizdi, kendi evimdeki bile bu kadar temiz değildi.
Otelinde her türlü şeyini...
Otelinde her türlü şeyini tavsiye ederim ben zaten görürseniz aynı otele geliyorum yıllardır hizmet personel temizlik olsun çok memnunum.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Ben ilk defa gelmiyorum otele ama diğer senelere göre biraz zayıf kaldı çeşitlilik yönünden en azından hafta bir balık çıkmasını isterdim lezzet olarak içecek olarak güzeldi.
Eylül 2022 de yarım pansiyon...
Eylül 2022 de yarım pansiyon konakladım. Ben konumu için tercih ediyorum. Bardakçı koyu temiz ,kum plaj şezlong sorunu olmuyor,eylülde su serin açık yüzme havuzu bomboştu kahvaltı ve akşam yemeği gayet yeterliydi. Her akşam et,balık ,tavuk proteine doyuyorsunuz. Temizlik çok iyi personel çok iyi otelde belirli günlerde müzik programları vardı. Ekonomik olması açısından kara manzaralı oda tercih ettim ama daha önce deniz manzaralı oda da kaldım bence ikiside güzel. Ama deniz manzarası ayrı bir şey her gün oda servisi ,su,bitki çayları,kahve yenileniyor,odanızda su ısıtıcı var. Bodruma yürüme mesafesi,ama abartmayın yine tercih edermiyim tabiki herşey için teşekkürler ödediğimin karşılığını mutluluk olarak alıp dönüyorum her defasında teşekkürler azka.
Açık ara denizi çok güzeldi...
Açık ara denizi çok güzeldi. Yemekler iyiydi. Personeli iyiydi. Park problemi yok o anlamda çok rahattı. Bölgedeki diğer otellere baktığınızda fiyat performans olarak çok uygundu.
Otelden çok memnun kaldık. Temiz ...
Otelden çok memnun kaldık. Temiz bir tesisti. Personelleri çok güleryüzlü ve ilgililerdi. Otelin konumu da güzeldi. Tam merkezdeydi.
Herşey harikaydı teşekkürler...
Herşey harikaydı teşekkürler azka yemekler olağanüstüydü eğlencenin her türlüsü odalar temizliği hergün ve pırıl pırıl yapıldı. Kara manzarası almama rağmen deniz manzaralı odayı vermesinden dolayı resepsiyon görevlisi kübra hanıma ayrıca teşekkürler.