Sitede odada jakuzi var...
Sitede odada jakuzi var gosteriyor ama yok dusakabin caminin yarisi yoktu havuz ve hamam erkek kadın ayrı ayrı kullanılıyor yani cift olarak gidenlere duyrulur.
Yeni ek bina yapılmış. Oradaydım ...
Yeni ek bina yapılmış. Oradaydım ben de her şey yeni ve kaliteliydi. Eski odalar bile verilmiş olsa farklı düşünürdüm. Personeller ilgiliydi. Otel genel olarak temizdi. Tabak bulaşık artıkları vardı. Yeni yapılan kısımda herşey iyi ama. Banyo kısmında alan dar olduğu için banyonun içi de sırılsıklam oluyor kapı olmadığı için.
Mükemmel
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Diğer otellere haksızlık olur. Çeşitlilik daha azdı ve tabak çanak da biraz bulaşık makinası artığına denk geldim.