13209559Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Çift
Personeller güler yüzlü ve...
Personeller güler yüzlü ve misafir perverdi. Yemekeleri güzeldi. Kahvaltı çok hoştu. Tesis çok temizdi.
Lokasyon çok güzel. Sessiz ve...
Lokasyon çok güzel. Sessiz ve güzel ağaçlar içinde hoş bir yer. İşletmeciler güler yüzlü, sakin bir tesis. Aile oteliydi. Temizlik güzeldi. Havuzu çok temiz ve genişti. Güzel bir tesisti.
Mükemmel
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltı yeterli. Onun dışında içeceklerinden kullandık havuzun yakınındaki dolaptan rahatlıkla gidip alabiliyorduk. Genel olarak iyiydi.
Duşlar dardı havalandırması kötü eski bir otel olduğu için kötüydü. Onun dışında her şey güzeldi. Bir puanı oradan kırdım.
Tesis konum olarak mükemmel...
Tesis konum olarak mükemmel. Tesis sahibi ali bey,ailesi ve personel güler yüzlü ilgili insanlar. Evimizde gibi rahat bir tatil geçirdik. Teşekkürler.
Konum olarak merkezde her yere...
Konum olarak merkezde her yere çok yakındı. Verilen hizmeti çok beğendik personeller çok ilgililerdi. Otel sahipleri çok ilgililerdi. Otele giriş çıkış işlemlerimiz hızlı bir şekilde yapıldı.
Aldığımız deniz manzaralı otel ba...
Aldığımız deniz manzaralı otel balkona çıkarsak yandan görünebilecek bir denizdi. Ama daha da önemlisi hijyen yok denecek kadardı havlularda saç klozette kırmızı lekeler yerde böcek vs vs fiyat olarak uygun olabilir ama bence biraz daha bütçeyi açıp başka bir tercih yapılabilir bir daha gitmeyeceğim bir otel olarak kaldı. Yorumlara aldanarak gitmiştik bence otel sahiplerinin tavırlarından o güzel yorumlar yoksa mümkün değil.