Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3786075Haziran 2020
Aile
Haziran
2020
Etstur
Aile
Güler yüzlü personel mükemmel bi...
Güler yüzlü personel mükemmel bir kahvaltı ( ev yapımı karpuz ve nane reçeli tavsiye edilir )bahçede rüzgar (kopek ) ve oğlaklar beklediğimden çok daha iyiydi.
Tesis herkese uygun olmayabilir...
Tesis herkese uygun olmayabilir. Sadece konaklamak ve gecelemek isteyenler içi tavsiye ederim ama oraya vakit geçirmek isteyenlere tavsiye etmiyorum. Tesisin denize yakın olmasını beğendim.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
8,0
İyi
Kararsız
Sadece temizlik olarak iyiydi ama günlük bir temizlik olmadı. 3 gece kaldık ama temizlik yapmaya gelmediler. Konfor olarak bizim iki tane 1 yaşında bebeğimiz vardı ben bebek karyolası verirler diye düşünmüştüm ama 1 kişilik yatak verdiler.
Sinop merkeze çok uzak olmayan...
Sinop merkeze çok uzak olmayan doğal bir lokasyonda şehir içinin aksine park sorunu bulunmayan bir apart otel. Burada tüm yemek işlerini kendiniz hallediyorsunuz. 1 1 odanın geniş bir balkonu da var. Tüm mutfak malzemeleri mevcut. Personel güler yüzlü ve yardımsever, sinop ile ilgili size yardımcı olacaklardır. Güzel bir tatil oldu tavsiye ederim.