Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Ersoy beye çok teşekkürler çok ca...
Ersoy beye çok teşekkürler çok cana yakın birisi, aynı zamanda çok eğlenceli, çevredeki en güzel tesis diyebilirim.
Tesis temizdi. Personeller...
Tesis temizdi. Personeller ilgiliydi. Memnun kaldık. Konumu merkeziydi plajı önünde bütün dükkanlar yeme içme yerleri kulüpler her şey bulunuyordu. Ulaşım olarak idoya çok yakındı.
Yeni bir tesis eli yüzü güzel...
Yeni bir tesis eli yüzü güzel. İnternet üzerinden telefon ve konum doğru değildi. İnternette yazdığı gibi manzarası bulunmuyor. Temizlik iyiydi. Çalışanlar ilgili ve alakalıydı.
Otel son derece temiz ve iyi...
Otel son derece temiz ve iyi konumdaydi. Ersoy bey en başta müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş her bir misafiriyle birebir ilgileniyor. Samet bey ve değerli eşi cansu hanım son derece özverili çalışıp misafirlerin otelden memnun ayrılması için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Adada tatil düşünenler için gönül rahatlığıyla kalabilecekleri yer. Gosterilen ilgi alaka bile tek başına yeterli sebep. Biz memnun ayrıldık, emek lerine sağlık.
15agustos 18 ağustos tarihleri...
15agustos 18 ağustos tarihleri arasında 3 gece konakladık,. Otel son derece temiz konumu iyiydi. Hepsinden öte ersoy bey gelen tüm misafirleriyle yakından ilgileniyor fikirlerini alıyor. Son derece samimi sıcak güleryuzlu. Samet bey ve eşi değerli cansu hanım herşeye yetisiyorlar. Tum teşekkür ve takdirleri hakediyorlar. Avsa da konaklanacak en iyi yer diyebilirim. Gonul rahatlığı ile kalabilirsiniz ... Çok yüksek beklenti ile gitmedik yüksek memnun kaldık.. Herbirinin eline emeğine sağlık.