Avanos bolgesinde ve otantik tas...
Avanos bolgesinde ve otantik tas yapili bir odaydi. Biz çok begendik . Yapısı, renkleri, suslemeleri, terasi muhtesemdi. Kahvaltısı vasat altinda. 3 kişi olunca ve böyle güzel bi yerde daha zengin bir kahvaltı bekledik. Ne börek, ne omlet yani sicak diyebilecegimiz bisey yoktu. Haşlanmış yumurta, recel, ucuz bir peynir, 1 simiti ve 1 pogacayi bolustuk, zeytin ve çokokrem , salatalık dometes vardi. Bence kahvltiya biraz daha önem verebilirlerse super olur. Çok ilgili ve yardimsever bir işletme. Kayserili hanımefendiye de sohbeti ve ilgisi için teşekkür ederiz.
Temiz bir otel konum olarak iyi...
Temiz bir otel konum olarak iyi sadece üst kattaki odalarda alt kattaki odalar suyu açtığı için su yukarıdaki odalara çıkmıyor kahvaltıda beklentinizi yüksek tutmayın.
Odanın ambiyansı güzeldi. Ancak o...
Odanın ambiyansı güzeldi. Ancak odaya bakım yapılmıyordu. Bizden önce kalan kişilerin çöpleri odadaydı. Bira şişeleri vardı. O konuda iyi değildi. Ancak personeller iyiydi. Mustafa ve emre bey ilgililerdi. Otelin konumu güzeldi. Terasının manzarası güzeldi.
İyi
6,7
Ortalama
Tavsiye ediyor
Sabah kahvaltısı çok standartı. Çeşit azdı. Lezzeti de pek iyi değildi.
YÜZME
HİZMET
Çayımı almak için kendim kalkıyorum. İki kişiye bir tabak koyuyolardı. Servis kötüydü. Ancak personeller güler yüzlülerdi.