Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde yer alır.
12382700Mayıs 2022
Arkadaş
Mayıs
2022
Etstur
Arkadaş
Mükemmel bir tatildi, tesisin...
Mükemmel bir tatildi, tesisin manzarası mükemmeldi, yemekler çok lezzetliydi. Çalışanlar son derece nazik, yardım sever, ilgili ve güler yüzlü idi, murat bey'e, emre bey'e, fırat bey'e ve ali bey'e çok çok teşekkürler….
Her anlamda çok beğendik...
Her anlamda çok beğendik. Misafirperverlikleri, saygı ve ilgilerini özellikle takdir ediyorum. En kısa sürede tekrar gideceğiz.
Tesisin konumu güzeldi...
Tesisin konumu güzeldi, manzarası iyiydi. Verdiği hizmeti hoştu. Her anlamda memnun kalınacak bir otel, denize yürüme mesafesinde, merkezden uzak olmasıda sessiz sakin olması noktasında iyiydi.
Personellerin yaklaşımı iyiydi. M...
Personellerin yaklaşımı iyiydi. Manzarası güzeldi. Hijyenik bir tesisti. Yemekleri de güzeldi. Denize uzaktı. Denize servis ayarlansa iyi olabilirdi.