13619713Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Odam güzeldi. Konum olarak...
Odam güzeldi. Konum olarak kapadokya bölgesine çok yakın değil mesafe var. Personeller ilgiliydi. Tesis genel anlamda temizdi.
Tesis çalışanları rehberlik...
Tesis çalışanları rehberlik sağlayarak bölgede gezilecek yerler ve yeme içme konusunda detaylı bilgi aktardılar. Yardımsever ve ilgili kişilerdi. Tavsiyelerine güvenebilirsiniz.
Tesis iyi ama hizmet olarak...
Tesis iyi ama hizmet olarak tavsiye etmem iyi insanlar ama oda temizliği istemedim bilerek 3 gün boyunca da oda temizliğine gelmediler. Aile oteli ama profesyonel işletemiyorlar işletmeci değiller. Sıcak suyu falan güzeldi.
Personel ilgili ve alakalıydı...
Personel ilgili ve alakalıydı. Oda güzel ve konforluydu. Genel olarak memnun kaldım. Fiyatına göre uygundu. Sadece balon manzarasına yakın olsa daha iyi olurdu. Kahvaltı çeşit olarak azdı. Lezzet olarak iyiydi.
Mükemmel
9,3
Mükemmel
Tavsiye ediyor
Kahvaltı çeşit olarak azdı. Lezzet olarak iyiydi.
Taş parçaları düşüyordu. Temizlik geliştirilebilir. Ama taş odaydı. Belki bundan kaynaklı olabilir. Oda büyüklüğü yeterliydi. Yataklar rahattı.