Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Tesisin şehir merkezinde olması v...
Tesisin şehir merkezinde olması ve ulaşım kolaylığı gayet mükemmeldi. Oda manzarası iyi değildi ama temiz ve güzeldi.
Fiyat konum temizlik kahvaltı...
Fiyat konum temizlik kahvaltı oda çok iyi. Tesis çalışanları sorularınızı yanıtlıyor tek eksi yönleri hep suratları asık hiç tebessüm ve güler yüz yok.
Otelde hoş olmayan deneyimlerde...
Otelde hoş olmayan deneyimlerde yaşadık. Kahvaltısı lezzetli değildi, kötüydü. Oda çok küçüktü. Başka odaya aldılar. Geniş odaları varmış. Tesis genel olarak temizdi. Otel içi yenilenmişti. Kliması güzel çalışıyordu. Televizyon kanalları ayarlı değildi. Rezervasyonu uzatmak istedim. Bonus kartına indirim varmış ama benim farklı kartım vardı. Aziz beye söyledim. İlgilenecekti. Şikayet olarak söylemiyorum ama dönüş yapana kadar uzun sürdü.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
5,0
Kararsız
Yeme içme lezzet ve çeşit olarak güzel değildi.
Oda çok küçüktü. Başka odaya aldılar. Geniş odaları varmış. Klima güzel çalışıyordu ancak televizyon kanalları ayarlı değildi.
YÜZME
Havuz çok küçüktü. Çocuklar içindi. Yetişkinlere uygun değildi.
Kahvaltısı çok yetersizdi...
Kahvaltısı çok yetersizdi. Kaldığımız oda çok küçüktü. Eşyalarımızı koyacak hiçbir yer yoktu. Olumlu yönü olarak personel ilgili.
Tesisin konumu güzeldi...
Tesisin konumu güzeldi. Personeller ilgili değildi. Giriş çıkış işlemlerim hızlıydı. Temizlik ortalamaydı. Odam yeniydi. Odam güzeldi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
3,3
Tavsiye ediyor
Lezzetleri çok iyi değildi. Çeşitlilik azdı.
Oda temizliği ortalamaydı. Oda konforu ortalamaydı.
YÜZME
HİZMET
Personeller ilgili değildi. Personel sayısı yeterliydi.