Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13071801Ağustos 2022
Çift
Ağustos
2022
Etstur
Çift
Konum ve lokasyon olarak...
Konum ve lokasyon olarak merkeziydi. Kahvaltısı lezzetliydi. Genel hizmetten memnun kaldım.
Otelin odası biraz eskiydi ama...
Otelin odası biraz eskiydi ama hizmet fena değildi. Konum itibari ile iyiydi. Personeller ilgili ve güler yüzlüydü. Otel temiz bir tesisti.
Odada tv ve buzdolabı yoktu...
Odada tv ve buzdolabı yoktu ücretsiz wifi var fakat çekmiyor akşam dokuzdan sonra kapatılıyor banyo ve tuvalet kötü lavabo hiç yıkanmamış ve banyoda öbek öbek saç mevcuttu oldukça ucuza kaçılarak tasarlanmış odalarda tek kullanımlık terlik diye konulan şeyin terlikle uzak yakın ilgisi olmadığı gibi covid 19 açısından steriliteye uygun değil ayrıca banyolarda kağıt havlu bile yok gider kokusu da cabası, odada kokudan duramıyorsunuz pencereler kapanmıyor bunun dışında içecek ikramı ve güler yüz arıyorsanız tavsiye edilmez sabah kahvaltısını yarım saat beklemek şartıyla yapabilirsiniz aile işletmesi olduğundan dolayı eksik veya az personel var personel çalıştırmıyorlar ve mutsuzluğu yüzüne yansıyan insanlar hizmet ediyorlar.
Deniz için araba gerekli ancak...
Deniz için araba gerekli ancak benim için tarih, doğa, köy ve deniz hepsi bir arada olan bir tatil oldu. Tavsiye ederim. Eğlence arayanlar gitmesin.
Oda konforlu değildi. Kahvaltı...
Oda konforlu değildi. Kahvaltı beklentimi karşılamadı. Personeller güler yüzlü değildi. Misafirperver değildi. Otelin konumu güzeldi. Tarihi bölgeye oldukça yakındı.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
6,0
Tavsiye etmiyor
3 gün boyunca hep aynı şeyi yedik. Sadece bir gün instagrama koymak için güzel bir sunum vardı. Genel olarak ekmek yedim.
Banyo giderinden koku geliyordu. Oda konum dolayısı ile biraz gürültülüydü. Yatak sertti.
YÜZME
HİZMET
Personel ilgili ancak soğuklardı. Güler yüz görmedim.
Odalar yeni ve temizdi...
Odalar yeni ve temizdi. Kahvaltı özenle hazırlanıyor. Çeşit olarak da oldukça zengin. Çok memnun kaldık. Sakin sessiz bir yer dinlenmek için oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.
Personelleri ilgiliydi. Sahil...
Personelleri ilgiliydi. Sahil kısmı güzeldi. Bulunduğu yerdeki diğer otellere göre alkol bulunuyordu bu oteldi. Diğer otellerde yok bu imkan. Sunulan hizmet de güzeldi.