Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
ozkyEylül 2022
Aile
ozky
Eylül
2022
Etstur
Aile
Personel çok az vardı son...
Personel çok az vardı son haftaya kaldık fazla hizmet yoktu bu sebeple. Üçüncü sınıf bir ortam birinci sınıf parası alındığını düşünüyorum ancak yine de bölgenin en iyi oteli. Giriş çıkış işlemlerim hızlı yapıldı. Personeller yardımcı oldular.
Kötü
6,7
Ortalama
Tavsiye ediyor
Üç kişiye de iki kişiye de aynı oranda veriliyor kahvaltı, çeşit olarak azdı. Lezzet olarak da pansiyon kahvaltısıydı yani memnun kaldığım bir özelliği olmadı.
Vasat düz bir oda. Minik buzdolabı vardı su şişesi bile zor sığıyordu. Pansiyon odasından hallice. Odam temizdi.
Temiz ve rahat bir oteldi...
Temiz ve rahat bir oteldi, personel ilgi ve alakası iyiydi, konum olarak ulaşımı çok merkezde değildi, kahvaltısı lezzetliydi.
İyi
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltımızda çeşitlilik yoktu ama lezzet olarak iyiydi.
Tesis genel anlamda temizdi...
Tesis genel anlamda temizdi. Personel misafirperverdi. Konum olarak denize sıfırdı. İnternet sitesinde gösterdikleri resim ve fotoğraflar tesisle aynıydı. Sadece biraz sinek vardı.
Mükemmel
8,7
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Lezzet olarak yeterli. Çeşit olarak yetersizdi. İçecek kalitesi iyiydi.
Otel temizliği çok güzeldi. Otel ...
Otel temizliği çok güzeldi. Otel sahipleri ve otel çalışanları çok ilgiliydi. Otelin konumu gayet güzeldi. Merkezde olsun istemediğimiz için orayı tercih ettik. Sakin sessiz kafa dinlemelik bir ortamdı. Denizi çok güzeldi. Plajı temizlenmişti. Herhangi bir midye ya da ayağınıza batacak bir şey yoktu. O bizi çok sevindirdi.
En yakın yerleşim alanı 25 km...
En yakın yerleşim alanı 25 km hastane,market vs çok uzak üç gece rezervasyonu ikinci gece sonlandırdık sinekten uyuyamadık denizi soğuk ve taşlık çeşme suyu arıtma wi-fi kapı arasında yazıyor aynı zamanda telefon numaraları problem siz sormadan bunları söylemiyorlar bebekle tavsiye etmiyoruz 90 metre denize yürüme mesafesinde dik yokuş puanı en fazla 7. 5 menü isteyin fiyatları bilerek yiyin için kahvaltı çok sade asla tavsiye etmiyorum.
Otelin bulunduğu balabanlı köyü y...
Otelin bulunduğu balabanlı köyü yolu dar ve biraz bozuk bir yol ancak kısa mesafe olduğu için çok sorun teşkil etmiyor, oda ile alakalı banyoda ufak bir koku sorunu yaşadık, ancak anında müdahale ederek sorunu çözdüler, yarım pansiyon tercih ettik, akşam yemeklerinde bir şişe şu ücretsiz verilebilir, ancak bölgedeki sistem böyle olabilir, saygı duyduk, denize iskeleden giriliyor ve taşlık, mutlaka deniz ayakkabısı bulundurulmalı, şu hemen derinleşiyor, ancak tertemiz. Yemekler enfes. Başta nazan hanım olmak üzere ekip arkadaşları çok ilgililer hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederiz. Sayelerinde eşimle birlikte çok güzel bir tatil geçirdik.