Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
Her şey yolundaydı. Dost canlısı ...
Her şey yolundaydı. Dost canlısı ev sahipleri. Lezzetli hamur işleri. Şehir merkezlerine yakın. Yerinde balonlarda uçuş siparişi vermek mümkündür.
Otel personelinin ilgi...
Otel personelinin ilgi alakasından çok memnun kaldık. Oda konforu, temizlik, konum on numaraydı. Özellikle işletme, ilgi alaka ve misafirperverliklerinden çok memnun kaldım.
Çok güzel bir tatil oldu. Otel...
Çok güzel bir tatil oldu. Otel sahipleri de , personeli de güler yüzlü, yarımsever insanlar. Otel temiz, odaları güzel, konumu kolay, heryere yakın. Kasım ayında gittik ve hiç üşümedik, oda çok sıcaktı. Otel sahibi mevlit bey 'in yönlendirmesi ile kapadokya ve çevresinde görmemiz gereken heryeri gördük. Kedilerimiz de odalarında güvenle, huzurla vakit geçirdiler. Tekrar yolumuz düşerse kesinlikle yine tercihimiz olacaktır.
Mükemmel insanların işlettiği bu ...
Mükemmel insanların işlettiği bu otelde kalmak çok eşssiz bir deneyimdi. Kendileri o kadar sıcak ve o kadar yardımseverlerdi ki tatilimize renk kattılar. Odalar çok temizdi ve hergün temizliyorlardı. Kahvaltısı ise mükemmel ve gayet yeterliydi. Zaten sahibi suna abla kendisi yapıyordu. Mürsel abi ise bize turlar ve bölge konusunda çok yardımcı oldu. Herşey çok güzeldi, mutlaka bu oteli tercih edin. Pişman olmayacaksınız.
Aile isletmesi olarak her...
Aile isletmesi olarak her konuda çok yardımcı oldular. Temizlik ve kahvaltı konusunda herhangi bir problem yaşamadık. Temiz bir işletme. Kahvaltısı muadillerine göre gayet iyi düzeydeydi. Tekrar gideceğim ve yakınlarıma da içtenlikle tavsiye edeceğim bir işletme.
Tesis ve tesis sahibi mevlüt bey ...
Tesis ve tesis sahibi mevlüt bey ve değerli eşi, gökhan kardeşim ve bizler için dört dönen ablamız hepinize çok teşekkürler. Tam bir aile gibi hissettirdiler. Ayrıca son derece temiz ve nezih bir aile ocağı 😅.
Her şey çok güzeldi otantik...
Her şey çok güzeldi otantik olması güzeldi manzarayı seyrettik gayet güzeldi. Sitenizde ne gördüysek birebir aynısı vardı bunlar bizi etkiledi personellerin ilgi alakası güzeldi.