Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
3477376Kasım 2022
Arkadaş
Kasım
2022
Odamax
Arkadaş
Otel mükemmeldi. Tek sorun...
Otel mükemmeldi. Tek sorun tekrar gitmek istemiyorum; kaleiçini kediler basmış. Heryer kedi dolu. Yakında insandan fazla kedi olur orda.
Tesisin kahvaltısı ve oda...
Tesisin kahvaltısı ve oda temizlik servisi son derece iyiydi. Restoranın akşam yemek servisinin erken kapandığını düşünüyorum. Biz memnun ayrıldık. Rezervasyon çalışanları nezaket sahibi işini iyi yapan arkadaşlardı. 2. Katın temizliğini yapan hanımefendiye özellikle teşekkür ederiz.
Otelin konumu güzeldi. Personel...
Otelin konumu güzeldi. Personel ilk girdiğimizde resepsiyon efe bey gayet iyiydi geri kalan personeller ilgililerdi ama samimi değillerdi. Oda konforu olarak yeterliydi ama yatak rahat değildi.
Kaleiçi'nde güzel konumunda...
Kaleiçi'nde güzel konumunda. Mermerli plajının hemen üstünde. Tramvay durağına 10dklık mesafede. Şirin bahçeli hoş bir butik otel. Oda sayısına göre havuz biraz küçük olabilir. Şezlong sayısı da az. Odada ketle ve çay servisi olsaydı daha güzeldi. Ama genel olarak fiyat - performans dengesi iyi.
Çok sıcak bir otel. Personeller ç...
Çok sıcak bir otel. Personeller çok güler yüzlü. Kalan insanlar iyi. Sıcacık bir yerdi. Temizdi. Tek sıkıntı bu arada lavaboda saç kurutma makinesi erimişti yanmıştı uyardık sonrasında çözüldü.
Otelin konumu gerçekten çok...
Otelin konumu gerçekten çok güzel. Mimarisini beğendim, odalar geniş ve ferah. Sadece minibardan içtiğimiz su parasını almaları biraz garip geldi, daha önce hiç bir otelde bunu yaşamadım. Yaz aylarında burası dahada güzel olacağından eminim.