RASKIZEylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Çift
Ailelere uygun bir oteldi...
Ailelere uygun bir oteldi. Personeller ilgili ve alakalıydı. Genel hizmetten memnun kaldım.
Oda kahvaltı şeklinde satın...
Oda kahvaltı şeklinde satın almıştık. Fakat kahvaltısı yetersizdi. Ayrıca odamız üç gün boyunca temizlenmemişti. Fakat fiyat performans olarak iyiydi.
Normal küçük bir butik oteldi...
Normal küçük bir butik oteldi. Her şeyi temizdi. Banyosu nevresimleri havluları hijyenikti, personeller güler yüzlüydü, kahvaltı ortalamaydı.
Fiyat performans olarak iyi...
Fiyat performans olarak iyi değildi. Otel eski, odamız eski. Yerlerdeki döşemeler eskiydi. Yatağımız eskiydi. Sadece kahvaltı güzeldi. Zorunda kalmadıkça tavsiye etmem.
Yillardir ilk defa bir otelde...
Yillardir ilk defa bir otelde bu kadar hayal kırıklığı yaşadım. Yolu dağın tepesinde merkezden 7km boyunca dar patika yoldan dağa tirmaniyorsun. Odalar küçücük ufacık bir pencere var gündüz bile aydinlanmiyor ışık yakmak gerekiyor. Banyoda duşta giderden sular gitmiyor dusakabin içi dolup banyo içine doldu sular. Sıcak su akmıyor soğuk suda yıkandık. Gideri ve suyu otel yetkilerine söyledik yaptıklarını söylediler hiçbir şey değişmemiş. Oda değişikliği talep ettik dilerseniz otelden gidebilirsiniz dediler. Kahvaltısı koy kahvaltısı diye okumuştum alakası yok çeşit miktar kalite sıfır bir yumurta yapmışlar yumurtadan çok herseye benziyor. Tum bu kadar olumsuzluğa karşın fiyat biraz düşük olabilir ama aynı fiyata çok daha lüks otellere yerlesilebilir. 3 günlük rezervasyonu 2gunu mecbur kalıp 3. Gun başka otele gitmek zorunda kaldık. Bilgilerinize.
Her şey çok güzeldi :) kahvaltı...
Her şey çok güzeldi :) kahvaltı açık büfe değildi ama çeşit vardı. . Biz bir kez kaçırdığımızda bile yardımcı oldular. Biz oteli sadece kahvaltı ve eşyalarımızı bırakmak için kullandık genelde gezdiğimiz ve eğlendiğimiz için.
6 yaşında bir çocuğum vardı. Acente ek yatak girmediği için üçümüz aynı yatakta yatmak zorunda kaldık. Bu durumu ilettik odalar dolu olduğu ve bildirilmediği için temin edemedik.