Kapıları kitlenmiyordu...
Kapıları kitlenmiyordu. Pencereleri bozuktu. Kalorifer yanmıyordu. Klima çalışmıyordu. Duş desen zaten sıcak suyu yoktu, ertesi gün de sular gitmişti. Saat on birden sonra çıkmıştık biz. Konum olarak isteğimiz yere yakındı.
Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Ufak tefek eksiklikleri vardı. Kahvaltı çeşitlilik olarak o kadar da fazla yoktu.
Konfor denen bir şey yoktu. Çankırı''da daha uygun daha konforlu yerler vardı. Kapıları kitlenmiyordu. Pencereleri bozuktu. Kalifer yanmıyordu. Klima çalışmıyordu. Duş desen zaten sıcak suyu yoktu.
YÜZME
HİZMET
Gece girdim kimseyi görmedim odamızı verdiler sadece , ilgilenmediler güler yüzlü değillerdi.
Hiç hijyenik değildi. Çift...
Hiç hijyenik değildi. Çift kişilik oda almıştık ama iki ayrı yatak olarak verilmişti. Resepsiyondaki personel de bize yatakları kendiniz birleştirin dedi. Odam sigara kokuyordu ama ben sigara içilmeyen bir oda talep etmiştim. Konum olarak beğendim. Merkeze yakındı.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Duş kötüydü. Banyo çok küçüktü. Klozet su kaçırıyordu.