Odaları ferah ve rahattı...
Odaları ferah ve rahattı. Kahvatısı kaliteli güzel ve çeşitliydi. Börekleri çok güzeldi. Her şey güzeldi. Personeler saygılıydı ancak çok diyaloğumuz olmadı tesiste çok kalmadım.
Günü birlik konaklamalar için...
Günü birlik konaklamalar için güzel. Kahvaltı olarak iyi değildi. Konum olarak çarşıya yakın. Fiyat performans olarak uygundu.
İyi
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Kullanılan malzemeler tabaklar iyi değildi plastikti. Bir sade kahve koymuşlar isterseniz alın diye. Çeşit ve kalite olarak yetersizdi.
Odalar geniş ve rahattı. Konumu g...
Odalar geniş ve rahattı. Konumu güzeldi. Temizlik yeterliydi. 3 kişilik oda satın almıştım otele gittiğimde oda iki kişilikti. Otelle ek yatak istenmiyor şeklinde bilgi de paylaşılmış. Otel görevlileri ayarlayınca sizi aramadım. Otelin spası kapalıydı.
İlk olarak bize ayrılan oda...
İlk olarak bize ayrılan oda kesinlikle temiz değildi, yastıklar ve çarşafta kalan saçlar bariz şekilde görülüyordu ki bu da değiştirilmediğini gösteriyor. Daha sonra odamız değiştirildi ve diğerine göre temizlik anlamında daha iyiydi. Kahvaltısı gerçekten yeterli ve lezzetliydi. Bayram nedeniyle olsa gerek, personel yetersizdi. Restaurant, cafe vs otele bağlı işletmeler kapalıydı, yemek yemek veya bir kafede bir şeyler içmek için bulunan mekanlar aracı olmayanlar için oldukça uzaktı.
Oda ve tuvalet çok büyüktü. Her ş...
Oda ve tuvalet çok büyüktü. Her şey gayet temizdi. Otelin yanında düğün salonu vardı pencereler açık olduğunda ses geliyordu. O biraz rahatsız ediciydi. Sabahları çevreden gelen kuş sesleri ile uyanmak keyifliydi, otel ağaçlık bir alan içerisinde konumlanıyor.