13623614Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Sessiz sakin ve temizdi...
Sessiz sakin ve temizdi. Personeller güler yüzlülerdi. Konum olarak gayet merkeziydi.
Konumu çok merkezi...
Konumu çok merkezi fotoğraflardaki gibiydi beklentimizi tamamiyle karşıladı fatma hanımın ilgi alakası çok iyiydi sırf kahvaltı için bile gidilir harika kahvaltısı vardı oda küçüktü ama ferahtı şömine çok başarılıydı herkese tavsiye ederim.
Çok huzurluydu. Ağaçlar ve...
Çok huzurluydu. Ağaçlar ve hayvanlar vardı. Kafa dinlemek için birebirdi. Temizdi. Biraz dağınıktı tadilat vardı sanırım.
Mükemmel
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Ağaçlar olduğu için sivrisinekler vardı. Sineklik vardı ama yetersizdi. Duvarlarda çatlaklar ve her yerde kan izi vardi. Sinek öldürdükten sonra kalan izler. Bu şekilde ufak tefek sorunlar vardı. Temizlik iyiydi.
Küçük butik bir otel. Jakuzili di...
Küçük butik bir otel. Jakuzili diye seçmiştik. Gidilebilir. Temiz bir oteldi. Konumu çok iyiydi. Plaja çok yakın, her yere ulaşabildik.
Konumu, temizliği, hizmeti çok...
Konumu, temizliği, hizmeti çok iyiydi. Kahvaltısı muhteşemdi ve yeşim hanım çok ilgili ve güler yüzlüydü. Teşekkürler.