Otelin temizliği gayet iyiydi...
Otelin temizliği gayet iyiydi. Kahvaltı güzeldi. Havuzun bakımı günlük olarak yapılması güzeldi. Personeller ilgililerdi. İşletme sahipleri iyi ve ilgililerdi.
Personeller ilgili ve güler...
Personeller ilgili ve güler yüzlüydü. Temiz bir oteldi. Merkeze yakın bir oteldi. Bu özellikler benim için yeterliydi memnun kaldım.
Konum çarşıya ve plajlara çok ya...
Konum çarşıya ve plajlara çok yakın. Sabah kahvaltısı doyurucu ve lezzetliydi özellikle pişiye bayıldım. Otel temizdi. Hacer ablaya ve ailesine ilgi alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldık.
Kahvaltısı güzeldi. Oteldeki...
Kahvaltısı güzeldi. Oteldeki sakinlik çok güzeldi. Şahsıma özel villa kiralamışız gibi hissettim. Otel sadece bize ait gibiydi. Konumu güzeldi. Alaçatı çarşısına ve plajlarına yakındı.
Ortalama
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Oda çok dardı. Odadaki içecek ve su ücretliymiş. Otelden çıkarken söylendi.
Konum olarak alacati merkeze...
Konum olarak alacati merkeze cok yakin, odalar klimalı, havuz başında çok iyi bir kahvaltı sunumu yapılıyor. Otel cok düzgün bir aile tarafından işletiliyor. Cok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.