13470030Kasım 2022
Kasım
2022
Etstur
Çift
Konum olarak memnun kaldım...
Konum olarak memnun kaldım. Personeller ilgiliydi. Otel çok temizdi hergün çarşaflar değiştiriliyordu.
Temiz ve hijyenik bir oteldi...
Temiz ve hijyenik bir oteldi. Personeller ilgili ve alakalıydı. Genel hizmetten memnun kaldım. Sadece yemeklerin lezzeti zayıftı, ancak çeşitlilik vardı.
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Yemeklerde çeşit vardı, ancak lezzet olarak çok iyi değildi.
Çalışan personel çok guleryuzlu v...
Çalışan personel çok guleryuzlu ve hiçbir şey aksamiyor. Plajı olanakları harika bir otel. Keske yabancılar kadar türkler de tadını cikarabilse. Hersey için teşekkür ederiz 🙏.
Yeteri kadar temiz bir tesis...
Yeteri kadar temiz bir tesis personelleri ilgililer herşey ulaşılabilir yemeklerde fena sayılmaz plajı güzel ulaşılabilirliği rahat kolay bir noktada.
Konumu iyiydi. Plajın, havuzun...
Konumu iyiydi. Plajın, havuzun üzerinde köprünün görüntüsü çok hoşumuza gitti. Odamın manzarasını da beğendim. Personeller güler yüzlüydü. Yemekleri beğendim.
Tavsiye ediyor
Yemekler çok güzeldi fakat balık servisi içeride olmasaydı dışarıda olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Otel personelleri ilgiliydi...
Otel personelleri ilgiliydi. Yemekler tatmin ediciydi. Odalar temizdi. Düzenli temizleniyordu. Fiyat performans olarak iyiydi. Rezervasyon yaparken ayın 17-19 arası yapacaktık ancak sistemden dolayımı bilmiyorum. 18 - 20 arası alınmış. Resepsiyondaki arkadaşlar yardımcı oldular mağdur etmediler. İşlemi düzelttiler. Boş oda varmış biz yemek yerken ayarladılar. Tarihlerde kaydırma yaptılar. Sorun yaşamadık.