Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13551646Aralık 2022
Tek
Aralık
2022
Etstur
Tek
Oda duvarları rutubet...
Oda duvarları rutubet içerisindeyatak ve oda temiz değildi2 gecelik rezervasyon yapıp tek geceden sonra ayrıldım (çok geç olmasaydı hiç kalmazdım)döşek sabaha kadar dövdü beniyastığa tişört geçirip uyudum banyo ve tuvalet ortak kullanım ve tuvalet kağıdı bile yoktek kelimeyle rezalet.
Temiz bir oteldi. Konumu güzeldi ...
Temiz bir oteldi. Konumu güzeldi ama çevre pek iyi değildi muhit kötüydü. Personeller ilgiliydi. Lavabolarda tuvalet kağıdı yoktu.
İki kişilik oda aldık ancak...
İki kişilik oda aldık ancak otele gidince otel ikinci kişi için ek yatak parası 100 tl aldı. Oda temiz ve güzeldi. Personel ilgisi normaldi.
FİYAT / PERFORMANS:
Ortalama
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
Personel ilgisi normaldi. Resepsiyon personelleri ek ücret aldılar.
Personellerin terbiyesiz...
Personellerin terbiyesiz hareketleri çok. Suit oda tuttunuz birbirinizin odasına gidemezsiniz dediler. Odalarda lavabo, duş ve tuvalet yok. Bir katta duş var. Bir otelde tuvalet ve duş olur. Sadece duş aldım, çıktım otelden. Tesis temiz değildi. Tesisle alakalı kesinlikle olumlu görüşüm yok. Türkçe konuşan eleman yoktu.
Muhit çok kötüydü. Otelde...
Muhit çok kötüydü. Otelde profesyonel otelcilik yapıyorlardı. Çingenesi var gayri meşrular vardı. Otelden gece karanlıkta çıkmaya çekiniyordum. Temizlikleri iyiyi. Otelde bir vizyon vardı. Otelin içi ve çalışanlarından memnunduk. Kendilerini tebrik ettim. Hepsi uyum içerisindelerdi.
Bu oteli önermem çünkü çağdaş bir...
Bu oteli önermem çünkü çağdaş bir otel değildi. Yani çağdaştan kastım yenilikçi bir otel değildi. Bundan dolayı ilk izlenim olarak hoşuma gitmedi. Ekstra kötü sayabileceğim bir durum aklıma gelmiyor. Temizlik olarak güzeldi. Ekstra olumlu bir özellik de sayamıyorum şuan.