13554881Ocak 2023
Ocak
2023
Etstur
Çift
Çalışanlar mesela ilgiliydi yani ...
Çalışanlar mesela ilgiliydi yani ufak bir sorun oldu hemen ilgilendiler ettiler. Bir sıkıntı yaşamadık otelde. Temizlikten yana bir sıkıntı yoktu. Konuma rahat ulaşım sağladım. Fiyat olarak o bölgeye göre pahalı geldi ben ondan öncesinde ankara çankaya'da olması lazım orada bir otelde kaldım fiyat karşılaştırması yaptığımda daha iyiydi orası. Aynı fiyat ama daha güzel hizmet sundular. Kötü bir otel değildi yani kalınabilecek bir otel yani öyle kötü değildi.
Otele 1 sene önce 3 gece için...
Otele 1 sene önce 3 gece için ödeme yaptım, fakat 1 gece kaldım. 2 günü iade istediğimde bir sonraki konaklama ile mahsup ederiz dendi. 19. 12. 2022 tarihinde onay alarak geldiğimde böyle bir şey yok denildi ve beni mağdur ettiler. Hatta alp beyin sistemin 1 yıl geçmişi görmediğini söylemesine rağmen resepsiyonda ki beyfendi giriş tarihlerimi görüyordu. Netice itibari ile beni mağdur ettiler. Alternatifiniz varsa bu otelde konaklamayın. Eğer zorunda kalırsanız, ödemeyi baştan yapmayın.
Odalarda sigara kokusu vardı...
Odalarda sigara kokusu vardı. Ben sigara kullanmıyorum. Açık büfe kahvaltısı güzeldi. Odanın konforu olması gerektiği gibiydi. Hijyen de aynı şekil olması gerektiği gibiydi.
Temizdi iki gün kaldık temizlik ...
Temizdi iki gün kaldık temizlik istediğimizde yaptılar havlular değişmişti konum olarak da güzeldi gürültü yoktu personeller günler yüzlülerdi.