Tesis genel olarak temizdi...
Tesis genel olarak temizdi. Odalarda sigara kokusu vardı. Konumu güzeldi. Gazi tıp fakultesine yürüme mesafesinde merkezi konumdaydı. Giriş çıkış işlemlerim hızlı yapıldı.
Ortalama
9,0
Çok İyi
Tavsiye ediyor
Oda temizdi. Suit oda olarak aldım suit oda için küçüktü. Jakuzisi vardı.
Otel temizdi. Personeller çok...
Otel temizdi. Personeller çok ilgiliydi. Otel konum olarak da çok güzeldi. Ancak otoparkının olmaması büyük bir dezavantajdı.
Tavsiye ederim. Tesis temizdi...
Tavsiye ederim. Tesis temizdi. Kullanışlıydı. Konumu güzeldi. Ankara merkezi konumdaydı. Personellerle genel olarak çok görüşemedik ama ilgililerdi.
Resepsiyondan başlayan saygısız b...
Resepsiyondan başlayan saygısız bir tavır var. Otel girişimiz de yere düşen küçük bir kağıt parçasını çöp varsa şunu atabilir misiniz diye uzattığını öyle bir ters bakış vardı ki görmeniz gerekir. Aynı kişi çıkış sırasında eksiklikleri dile getiren eşime size de günaydın diyerek alaycı bir ifade takınmaktan da geri kalmadı. Gelelim eksikliklere odaların tamamında sigara içilmesinden dolayı her yer kokuyor. Lavabolardan lağım kokusu geliyor. Koltuklarda ne olduğu belli olmayan lekeler sigara yanıklarıyla dolu. Klimalardan anormal koku yayılıyor açamıyorsunuz. Malum klimalar pnömoni(zature)yapabilen kaynaklar. Kahvaltı tam bir fiyasko. 8:15 gibi kahvaltıya indiğimizde salonun ışıkları dahi yanmıyordu. Kahvaltı oldukça minimalist düşünülmüş. Zeytin peynir domates salatalık omlet çikolata kreması bal ve tereyağı. Ve bunlar çok az miktarda. Öyle patates kızartması sosis sucuk menemen ve hatta simit hayali kurmayın sadece dilimlenmiş beyaz ekmek var yanında. Fiyat performans çok kötü.
Personeller güler yüzlüydü...
Personeller güler yüzlüydü. Tesis genel olarak temizdi. Giriş çıkış işlemlerim hızlı bir şekilde gerçekleşti. Sadece otel sokak aralında olduğu için biraz bulmakta zorluk çektim.