Yemekler çok kötü ben bir kere ye...
Yemekler çok kötü ben bir kere yedim zaten et pişmemiş fiyatlar fahişti. Oda hizmeti çok güzel. Bellboy ve resepsiyon anlayışlı güleryüzlü. Havuz spa çok güzel. Ortam çok temizdi.
Ortalama
8,0
İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltısı iyi değildi mardini temsil etmiyordu. İçeceklerden hiç faydalanmadım.
Tesis güzeldi. Kahvaltısı...
Tesis güzeldi. Kahvaltısı lezzetli ve çeşiti boldu. Ayrıyetten hizmet veren persoeneller çok yardımcı oluyorlardı . Otelin konumu tarlanın ortası gibi duruyor ama her şeye ulaşıyorsunuz personel yardımcı oluyor çünkü. Tesis temiz ve hijeyenikti.
Temiz ve hijyenik bir oteldi...
Temiz ve hijyenik bir oteldi. Personeller ilgili ve alakalıydı. Konum ve lokasyon olarak merkeziydi. Etrafında avm'nin olması, ulaşım imkanlarına yakın olması avantajdı.
Tesiste personel yaklaşımı çok iy...
Tesiste personel yaklaşımı çok iyi. Temizlik fena değil. İyi sayılabilecek bir otel. Ancak otele göre fiyat biraz fazla geldi.
Sakin bir oteldi. Kahvaltısı...
Sakin bir oteldi. Kahvaltısı güzeldi. Oda geniş ve güzeldi. Konumu bizim açımızdan uzak araçla gittiğimiz için ama havaalanının direkt karşısında olduğu için uçakla gelenler için güzel bir yerde.