Otelde sadece 1 gece...
Otelde sadece 1 gece konakladım. Girişteki hanımefendi ilgisiz ve tabiri caizse surat 5 karış karşıladı zaten tek kişilik oda ayırmıştım yanımda beni misafir eden yakınım vardı ona ısrarla yukarı çıkamayacağını söyledi zaten bizim böyle bir talebimiz olmadı kendisinden ama ısrarcı tavrı hoş değildi. Odada duş başlıkları çalışmıyordu çok yorgundum duş alamadım. Çay kahve vardı ama şu ısıtıcı yoktu odaya girince kapı önündeki görevliden rica ettim saolsun hemen getirdi. Hava çok soğuktu farklı bir şehirden ziyarete gelmiştim yorgundum odam buz gibiydi çünkü balkonun ve odanın kapısı ardına kadar açıktı ısınana kadar resmen buz tuttum. Velhasıl kahvaltı dahil olmasına rağmen kahvaltı yapmadan çıktım otelden sorgulamadılar bile insan bir şikayetiniz bir isteğiniz varmı diye sorar ilk defa böyle ilgisiz bir işletme ile karşı karşıya kaldım eğitim şart der susarım.
İlk kayit sirasinda resepsiyon...
İlk kayit sirasinda resepsiyon gorevlisi bayan kovar gibi davraniyor. insanlarin ucret karsiliginda oraya geldigini bilmesi gerekir. Normal standart tavir gostermek o kadar zor olmamali. Cikis islemini yapan beyefendiye tesekkur ederiz. Standart olmasi gerektigi gibi bir tavra sahip.
Oda konforu değildi. Klima...
Oda konforu değildi. Klima çalışmıyordu. Yemeklerin lezzetini beğenmedim. Otelin olanaklarından faydalanamadım. Olumlu olarak bir görüşüm yok.
Kötü
4,7
Kararsız
Çeşitliliği çok yoktu. Lezzetini de çok beğenmedim.
Konforlu değildi. Klima ısıtmıyordu. Oda temizliği normaldi.