Eşimle birlikte 4 gece...
Eşimle birlikte 4 gece konakladık. Otelle ilgili deneyimimize gelecek olursak temizlik açısından bir problem yaşamadık odalar her gün temizleniyordu,ancak oda ve banyo çok küçüktü, yalıtım olarakta çok iyi değil odalar arası ses çok fazla geçebiliyor. Konum açısından sessiz sakin bir yerde denize sıfır değil 15 dakika yürüme mesafesinde. Plajda şezlong ve şemsiye ücretsiz beach ile anlaşması var. Sessizlik arayanlar tercih edebilir. Yemek olayına gelecek olursak sabah açık büfe akşam fix ev yemeği menüsü veriyorlar. 4 gece kaldım 4 akşam menüsünde de aynı salata,pirinç pilavi vardı ben 4 akşam üst üste pilav yemek zorunda değilim. Tek çeşit yemek çıkması hoş değil her kişiye hitap etmeyebilir o günkü yemek. Ve burası akdeniz meyvenin ve sebzenin en çok yetiştiği bölge hep aynı şeyleri çıkarmanın mantığını anlayamadık açıkçası menü çeşitlendirilebilir. Beklentimizi çok fazla karşılayan bir otel değildi maalesef.
Tesis güzel ve temizdi odamız...
Tesis güzel ve temizdi odamız küçük olmasına rağmen hoştu. Tek sorun yatakların çok kötü olmasıydı yatağın orta kısmı içine gömülüyor ve sabah sırt ağrısıyla uyandım. Onun dışında bir problem yoktu. Yatakları değiştirirseler tekrar tekrar kalınır.
Oda cok kucuktu. Fena degil...
Oda cok kucuktu. Fena degil kalinabilir ama fiyat performans acisindan kotu. O fiyata ertesi gun cok daha iyi otelde kaldik.