Bu tesise tavsiye üzerine ilk...
Bu tesise tavsiye üzerine ilk kez gittik. Konum doğa, deniz hizmet çalışanlar özellikle cüneyt bey, ve eser bey recepsiyondaki hanımefendiye sonsuz teşekkür ederiz. ilgi alaka ve temizlik mükemmeldi.
Temiz bir tesisti. Havuzu biraz...
Temiz bir tesisti. Havuzu biraz daha büyütülebilir. Havuzun alt tarafındaki duvara korkuluk yapılmali,üzerine çıkan biri dengeyi kaybedip düşerse felaket olur. Odadaki ocak büyütülmeli.
Tesise iki aile saat 15 00 gibi...
Tesise iki aile saat 15 00 gibi vardık henüz odalarımız hazır değildi. 20 dk sonra iki aileye bir oda verildi, o odada giyinip denize gittik. Odalardan biri 1 günlük diğeri 2 günlük kiralanmıştı. Akşam geldiğimizde 2 odanın fiyatının aynı olduğunu isteyen ailenin istediği odada kalabileceği bilgisi verildi. Ertesi gün bir odayı boşalttık ancak iki odanın farklı fiyat olduğunu diğer odaya taşınmamız gerektiği ya da 100 tl fark çıktığı iletildi. 1-bize bir oda 1. 5 saat geç, 2. Oda akşam 18 00 da teslim edilmesi ne rağmen kusurları yokmuş gibi fark istediler. Üstelik 2 gün kalacağımız oda akşama teslim edildi. Özür yok. . . . 2- 100 tl almaları işin cabası, otelcilik ve turizm etik değerlerine aykırı3- gerekli uyarıların yapılması ve 100 tl nin sembolik olarak iade edilmesini talep ediyoruz.
Oda geç hazırlandı. Saat 15:00 o...
Oda geç hazırlandı. Saat 15:00 olmasına rağmen oda hazır değildi. Bunun dışında fiziki şartlar çok iyi. Temizlik çok iyi. Güzel bir otel. Tavsiye ederim.
üyesi tarafından bırakılmıştır.
üyesi tarafından bırakılmıştır.