11141399Ağustos 2021
Ağustos
2021
Etstur
Aile
Çok merkezi bir yerde oteldi...
Çok merkezi bir yerde oteldi. Otel odası temiz, rahat ve oda büyüktü. Kahvaltıları çok güzeldi. İşletmecilerde çok iyiylerdi. Aile ortamında hissettirdiler.
Harika bir otel, otel sahibi...
Harika bir otel, otel sahibi başaran bey çok ilgiliydi. Kendimi evimde hissettim. Odalar tertemizdi. Çok sık seyahat ederim, bu kadar temiz bir otel görmedim. 5 yıldızlı bir otel'den daha temizdi.
Daha iyi oteller var onları...
Daha iyi oteller var onları tavsiye ederdim. Etrafta daha güzel lokasyon ve mimari olarak daha iyi yerler vardı. Müsaitlik olsaydı oralara giderdim. Ortalama bir oteldi söyleyebileceğim olumlu bir yön yok.
Kötü
7,0
Ortalama
Tavsiye etmiyor
Banyo küvetinde paslar vardı oda temizliği de ortaydı.
YÜZME
HİZMET
Erken gitmiştik biraz 15. 00 te giriş başlıyormuş sahibi olduğunu öğrendiğim bey ters konuştu bizimle.
Konumu çok iyi adanın...
Konumu çok iyi adanın gezilebilecek yerlerine çok yakın , işletmecisi uğur bey çok ilgili,odalar temiz ve bahçe harika , çalışanlar güler yüzlü ve ilgili.
Odası çok geniş, temiz ve...
Odası çok geniş, temiz ve keyifliydi. Bahçesi ve çevresi balkonda oturmak, zaman geçirmek için ideal. Kahvaltı biraz daha çeşitli olabilirdi. Tekrar tercih ederim.
Tesis gökçeada kaleköy'e yürüme ...
Tesis gökçeada kaleköy'e yürüme mesafesindeki akşam yemek yiyip yürüyüş yapabileceğiniz güzel bir bölgeye yakın. Merkeze 10 dk mesafede , bir çok koya da yakın. Odalar çok güzel ferah her şey mevcut. Ancak temizlik çok iyi değildi. Bebeğim olduğu için bu konuda biraz zorlandım. Kahvaltısı yeterliydi. Çalışanlar kesinlikle çok ilgiliydi. Tekrar tercih edebileceğim bir tesis. Teşekkürler.