11426434Ağustos 2022
Ağustos
2022
Etstur
Aile
Otel sahipleri çok iyi güler...
Otel sahipleri çok iyi güler yüzlü. Temiz bir tesis. Her yere yürüme mesafesinde merkezi. Bizim beklentilerimizi karşılıyor bu sebeple her sene bu otele gidiyoruz zaten.
Temizlik 0 , ilgi alaka 0...
Temizlik 0 , ilgi alaka 0 , resimler yanıltıcı havuz varmış gibi ama yandaki otelin havuzu , odada mini buzdolabı yok , duş başlığı ve su gideri bozuk , kettle yok , camlarda sineklik yok , yok yok yok.
Ücreti vererek bir çay almak...
Ücreti vererek bir çay almak istedik onu bile vermediler. Otel sahibiyle hiç görüşemedik diğer otel yetkilileri bu tarz butik oteller de daha ilgili olur burada bu ilgiyi göremedik. Konum olarak iyiydi.
Ortalama
5,3
Tavsiye etmiyor
Odamız rutubet kokuyordu. Oda küçüktü ve karanlıktı ama odamız temizdi.
YÜZME
HİZMET
Personeller olarak iletişime geçebileceğimiz kimse yoktu. Sadece girişte yardımcı olundu bir daha bir yetkili görmedik temizlik görevlilerinden başka.
Fiyat performans olarak çok...
Fiyat performans olarak çok kötüydü. Personel adına bir şey yoktu. Tamamen hayal kırıklığıydı. Odanın konforu ve temizliği çok kötüydü. Ancak konum ve lokasyon olarak alaçatı için iyi bir yerdeydi.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Odanın konforu ve temizliği iyi değildi. Genel anlamda odadan memnun kalmadım. Giriş esnasında 15''e kadar beklettiler bizi. Tv bile çalışmıyordu odada. Banyoda su gideri bozuktu, sıcak su sorunu vardı. Tamamen fiyasko ve bakımsızdı.
YÜZME
HİZMET
1 tane işi bilmeyen ev kadını gibi birisi vardı, o da resepsiyon, temizlik her şeye o bakıyordu. Kendisinin bilgisi yoktu zaten. Terk edilmiş bir otel gibiydi.
Konumu çok güzel yürüyerek her ye...
Konumu çok güzel yürüyerek her yere gidebilirsiniz. Personelin kahve ile karşılaması çok güzel ,kahvaltısı çok güzel ,havuz yan otelle ortak ama gene de rahat ettik. Oda biraz daha iyi olabilirdi. Fiyat performans gayet iyi.