Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13138271Eylül 2022
Aile
Eylül
2022
Etstur
Aile
Son derece temizdi. Çalışanlar gü...
Son derece temizdi. Çalışanlar güler yüzlüydü. Kahvaltısı güzeldi. Sakinlik ve sessizlik arayan kişiler için uygun bir yer. Yerleşim merkezine yakındı. Aile olarak tercih edilebilir.
Pratikliği ve konumundan memnun...
Pratikliği ve konumundan memnun kaldık. Yemeklerde çeşit azdı ama lezzetliydi. Personeller için olumlu bir şey söyleyemeyeceğim. Lezzetli çayları vardı. Oradaki çay yapan kişiye de söyledik. Uzun zamandır içtiğimiz en lezzetli çaydı.
FİYAT / PERFORMANS:
Mükemmel
6,7
Ortalama
Tavsiye ediyor
Odamızda ekstra bir sandalye veya oturacak yok. Banyoda sıkıntılar oldu sonradan ilgilendi arkadaşlar. Ama zaten kısa süre kaldığımızdan iyi bir performans alamadık. Gayet temizdi oda.
2 günde bir oda temizliği olması ...
2 günde bir oda temizliği olması büyük problem. Odalar, banyolar eskimiş artık. Odada tek bir priz var. Plaj havlusu yok. Fiyatının karşılığını alamadık. Personel profesyonel olmasa da özverili ancak yetişemiyorlar. Konum olarak bölge bakir. Alış-veriş, market, temel ihtiyaçların temini sıkıntılı. Otelde yemek de problem. Kahvaltı çeşitliliği yok, hemen her gün aynı şeyler. Öğle yemeği, akşam yemeği yiyecek düzgün bir şey yok. Dışarı çıkmanız gerekiyor. Bu halde de en az yarım saat yolunuz var.
Tesisin sahipleri iyi niyetli...
Tesisin sahipleri iyi niyetli yaklaşım sergiliyor fakat bazı çalışanlar kaba davranıyor. Bunun haricinde haklı sebeple bile olsa koyulan bazı kurallar sebebiyle rahat davranamıyorsunuz. Örneğin havuz sabah 10 da açılıyor. Her ne sebeple olursa olsun 10 a çocuğunuzu bekletme şansınız yok. Akşam 18. 00 de kapanıyor tam güzel vakitlerde kapanmış oluyor. Odalar her gün değil 2 günde bir temizleniyor. Elektrik kesintisi olduğunda jeneratör arıza deniyor. Otelin bakımdan geçmesi lazım havuz ve odalar eskimiş. Anladığımız kadarıyla boş verilmiş bir işletme haline gelmiş.
Tesis tam bir aile tesisi...
Tesis tam bir aile tesisi. Çalışanları ayrı sevdim sahiplerini ayrı sevdim hepsi çok güzel insanlardı çok sıcaklardı çok güzel insanlardı valla biz çok sevdik bir sonraki tatilimizi bile şimdiden planlamayı düşünüyoruz herşey için çok teşekkürler.
Henüz 1 yaşındaki kızımızla birl...
Henüz 1 yaşındaki kızımızla birlikte eşimle rahatlıkla kalabildiğimiz, bulunduğu konum itibariyle yemyeşil bir doğa içerisinde, kalabalıktan uzak, genelde bizim gibi küçük çocukları olan ailelerin konakladığı temiz bir işletme. Neredeyse tüm hafta boyunca akşam yemeklerini otelde yedik. Hepsi çok lezzetli ve seçenekleri fazlasıyla mevcut. işletmedeki herkes çok ilgili, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Odaları temiz ve geniş ve ferah. Bizim gibi balkonlu odaları tercih ederseniz akşamları havuz manzarasında mis gibi açık havanın keyfini çıkarabilirsiniz. Marmaris bölgesi genelde koyları itibari ile taşlık olduğu için, bizim gibi çocuklu aileler yaklaşık 20-30 dk lık bir sürüş ile birçok farklı koya gidebilir. Yollar biraz kötü ama güzel ülkemin durumu bu. Aynı bölge için tekrar tatil planımız olursa kesinlikle tercih edeceğimiz bir yer. Tüm çalışanlara ve işletme sahibine teşekkürler.