Otelin müşteri hizmeti çok iyi ça...
Otelin müşteri hizmeti çok iyi çalışanları sahibi çok iyi. Temiz bir tesisti. Lokasyonu çok güzeldi. Odamdan çok memnun kaldım. Oda konumun da iyiydi. Sakin bir yerdeydi.
Personelin yardımsever olması...
Personelin yardımsever olması az oda olduğu için misafirle birebir ilgileniyorlar. Öneri olarak; daha çok askı konulabilir yastık kalitesi daha iyi olabilir.
Oda ve otel fotoğraflarda...
Oda ve otel fotoğraflarda göründüğü gibi değildi, son derece bakımsızdı. Otele giriş yaptığımızdan itibaren 3 kere oda tutarını ödediğimizi otele ispat etmek zorunda kaldık. Ödemeyi 10 gün kadar önce yapmıştık ve giriş esnasında makbuz ve kredi kartı ekstremize kadar tüm belgeleri göstermiştik ancak kendisi biz dinlenirken tekrar odaya dahi gelip ödemeyi alamadığını iddia etti. Anti profesyonel ve son derece kalitesiz anlayış yüzünden tatilde keyfimizi kaçırmayı başardılar.