Konum yürüme mesafesi için...
Konum yürüme mesafesi için merkeze uzak, oda çok güzel ve temiz ancak konaklama boyunca oda temizliğine gelen olmadı, internet ve tv sorunlu, kahvaltı zengin ama servis biraz yavaş.
Oda ve havuzu kötüydü...
Oda ve havuzu kötüydü. Güleryüzlü değillerdi. Konumu da çok kötüydü. Paranızı çöpe atmak istiyorsanız gidebilirsiniz. Memnun kaldığım bir yönü yoktu.
Çok Kötü
4,0
Tavsiye etmiyor
Peynirler kokuyordu. Her şey erimiş. İşletmecisi çok sert bakıyordu.
Otele 3 gibi giriş yaptık hala hazır değildi. Oda pisti. Çarşaf pisti. Odada gün boyunca temizlik yapılmadı. Talep edilmesini istediler. Talep etmemize rağmen temizlemediler. Karşılama yoktu. Bilgilendirme yapmadılar. İlgisizlerdi. Oda genişliği kötüydü. Ek yatak açıldı fakat arkadaşım rahat olmadığı için belinden rahatsızlandı.
Alaçatıda birçok otelde...
Alaçatıda birçok otelde konakladım içlerinde en kötüsüydü. Rezaletti çarşafta ne olduğunu bilmediğim lekeler vardı. Otellerde temizlik konusunda işleyiş günlük olarak rahatsız edilmek istemendiğini belirtilmediği ve kapıya uyarı asılmadığı sürece düzenli olarak temizlenir burada ise tam aksini söylediler temizlik için talepte bulunmam gerektiğini söylediler ve bunu yaptım ne temizlik yapıldı ne çarşaflar değişti ne de temiz havlu verildi. Kahvaltıyı bahsetmek bile istemiyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum.