13091024Eylül 2022
Eylül
2022
Etstur
Çift
Güzel bir tesisti. Personellerin ...
Güzel bir tesisti. Personellerin ilgi alakası ve güler yüzlü olması çok iyiydi. Temiz bir oteldi. Konum olarak güzeldi, merkeze yakındı.
İyi
Mükemmel
Tavsiye ediyor
YÜZME
HİZMET
Özellikle aydın bey ve gülşen hanım çok ilgilendiler.
Konum çok iyi odalar tertemiz...
Konum çok iyi odalar tertemiz çalışanlar ilgili ve güler yüzlü aydın bey ve gülsen hanım çok ilgilendiler çok memnun kaldık arkadaş ortamıyla gittik çok güzel vakit geçirdik alaçatıdaki yeni mekanımız.
Yönetimleri çok acemiydi...
Yönetimleri çok acemiydi. Müşteri ilişkileri yoktu. Selam verdiğimde donuk donuk bakıyorlardı. Yatağımın altında tuvalet kağıtları vardı. Oda temizliği düzgün değildi. Personeller kendi arasında kavga etti, şok olduk. Giriş çıkışta personel hiç yoktu. Tesis hakkında olumlu bir görüşüm yok.
Çok Kötü
2,0
Tavsiye etmiyor
Hijyenik değildi. Dolapların kapı kolları yoktu.
YÜZME
HİZMET
Başta rezervasyonumu görmediler. Nereden yaptınız diye sordular . Akılları arada tutuluyordu. Personeller sayı olarak yetersiz ve ilgisizdi. Giriş ve çıkışlarda kimse yoktu.
Odanın temizliği son derece...
Odanın temizliği son derece iyiydi. Çalışanlar ve otel sahibi çok ilgililerdi. Kahvaltısı özellikle şahane. Otel çok merkezi bir konumda. Kısa süreli konakladık ama çok memnun kaldık.
Konum ve temizlik anlamında...
Konum ve temizlik anlamında oldukça iyiydi. İpek hanım ve kadir bey inanılmaz ilgili bir ekip olup desteklerini hiç esirgemediler. Hem tatil hem de aile ortamını bir arada bulabiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Alaçatının merkezinde...
Alaçatının merkezinde alaçatının eski rum taş ev mimarisi bölgenin en iyi butik oteli diyebilirim. ister aile olsun ister bekar her kez gönül rahatlığıyla gidebilir. Odaları çok konforlu geniş. Otelin sahibi gülşen hanım,çalışanlar ipek,kadir harikaydınız.. Beni ve arkadaşımı kendi evimizde hissettirdiniz. Hele kahvaltı.. O lezzetli omlet ve zengin menü ipek kadir gülşen hanım. Sizleri şimdiden özledim. Yeniden gelmek için sabırsızlanıyorum.. Harikasınız.. Eldoris alaçatı otel muhteşem bir deneyim.
Genellikle tavsiye ediyorum...
Genellikle tavsiye ediyorum. Personeller ilgiliydi. Kadir beyden çok memnun kaldım. Şu an gitme imkanım olsa tekrar giderim. Odamız güzeldi. Havuzu iyiydi.