13209719Eylül 2022
2022
Etstur
Tek
Karasızım. Benim beklentimi...
Karasızım. Benim beklentimi karşılamadı ama başka birileri için karşılayabilir. Olumlu olarak deniz manzaralıydı tesis. Başka olumlu bir şey yoktu.
Ortalama
5,0
Kararsız
2 kere çarşaf değiştirdim. Hijyen yoktu. Konforlu da değildi. Oda çok küçüktü.
YÜZME
HİZMET
İlgiliydiler ama imkanlar yetersizdi am ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlardı. Personel sayı bakımından yetersizdi. Az kişi ile çok iş yapmaya çalışıyorlardı.
Tesisin konumu güzel. Oda...
Tesisin konumu güzel. Oda temizliği orta derecededir. Girişte sizi karşılayan otel sahibi para gözdür. Yemekleri dışarıda yerseniz otel güzel. Çalışanlar çok saygılılar.
Tesiste musluktan akan deniz...
Tesiste musluktan akan deniz suyu içilmiyor ve o suyla yıkanılamıyor. Su ciddi problemdi. Diğer otellerden farklı olarak içecek ücretleri vardı. Ütü bedeli alınıyordu. Otel imkan olarak iyiydi. Tesis genel olarak temizdi.
Oteli yorumlara bakarak seçtim...
Oteli yorumlara bakarak seçtim. İyi ki seçmişim. Ailecek çok memnun kaldık. Odalar temiz, istediğiniz zaman odalar temizleniyor. Yatakları rahat. Sıcak su her daim var. Su ısıtıcı ve çay kahve var odalarda. Kahvaltı yeterli ve güzel. Günlük taze meyveler de ikram ediliyor. Yüzme bilenler otelin karşısında da denize girebilir. Çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler uslu plajı ve filiz koyu'na gidebilir. Çalışanlar ilgili. Eksileri: odalar biraz küçük. Odalarda balkon olmadığı için askılık yok. Askılıklar seyyar ve zeminde. Aslında pencerelere askılık yapılabilir. İnternet şu ana kadar gittiğim beş yıldızlı otellerde bile doğru dürüst çekmiyor. Aynı sorun burada da kaçınılmaz bir şekilde karşınıza çıkıyor. Seneye tekrar gelmeyi düşünüyorum. Hizmetleriniz için teşekkür ediyorum.
Çok temiz bir oteldi. Şirin ve...
Çok temiz bir oteldi. Şirin ve denize yakındı. Verilen paraya göre alınan hizmeti değerlendirirsek güzel bir oteldi. Personelleri gayet kibarlardı.
Konumu güzel, denize yakın...
Konumu güzel, denize yakın iyiydi, kahvaltısı güzeldi, odalarda taleplerimizi gerçekleştirdiler ek yatak gibi taleplerimiz karşılandı.
Tesis merkezi konumda ve denize...
Tesis merkezi konumda ve denize 0 sayılır arada yol var. Odalar temiz klima ve tv çalışıyor. Personel ilgili. Kahvaltı açık büfe ürünler taze. Sigara böreği ve kızartmalar sıcak servis ediliyor. Odada bulunan mini bar boş. Odada şu, çay ve kahve var kattle ile şu kaynatıp içilebilir. Musluk suları içimi çok iyi değil deniz suyu gibi. Paket su kullanıyorsunuz. Tesisin karşısı yetişkinler için yüzmesi güzel ancak çocuklar için tabanı taşlık ve biraz derin. Sol ileride bulunan sahil 10m kadar sığ tabanı kumlu. Kıyıdaki diğer otellere nazaran fiyat ve kalite olarak iyi. Tercih edilebilir. 2 çocuklu 4 kişilik aile olarak kaldık odaya ek seyyar yatak ilave edildi. Otelin restoranı mevcut.