Görüş yayına alındıktan sonra üye hangi dönemde (AA/YY) konaklama
sağlamışsa o döneme (AA/YY) ait görüşler içerisinde sayfanın en üstünde
yer alır.
13266610Ekim 2022
Aile
Ekim
2022
Etstur
Aile
Merkezi konumda olması büyük...
Merkezi konumda olması büyük avantajdı. Biraz daha bakımlı ve temiz olsa daha iyi olurdu. Personeller çok ilgiliyidi diyemem ama negatif bir şey olmadı. Konforda sıkıntı yoktu. Fiyat performans olarak iyiydi.
FİYAT / PERFORMANS:
İyi
7,3
İyi
Tavsiye ediyor
Kahvaltı çeşitliydi yeterliydi.
YÜZME
HİZMET
Olumsuz bir şey olmadı ama ekstra bir şey olmadı güler yüz vs görmedim. Sayı olarak yeterliydi.
Asla tavsiye etmem. Personel çok ...
Asla tavsiye etmem. Personel çok ilgisiz. Oda çok pisti. Çarşaflar lime lime havlular derseniz elinizi dokunmak istemeyeceğiniz kadar kötüydü. Çok soğuktu klimayı sonradan çalıştırdık kaloriferler yanmıyor. Bir pike var. Oda üstünüze ört yada örtmezseniz size kalmış bir şey yok yorganlar dolapta hiçbir hazırlık yok. Memnun kaldığım nokta yok mecburiyetten kaldım.